Santi Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 A co powiedzielibyscie na final Villarreal - Benfica i wygrana tego pierwszego :D Wszyscy by chyba zrobili takie miny :zonk: Toz to by byla jeszcze wieksza niespodzianka niz Porto - Monaco :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 A co powiedzielibyscie na final Villarreal - Benfica i wygrana tego pierwszego :D Wszyscy by chyba zrobili takie miny :zonk: Toz to by byla jeszcze wieksza niespodzianka niz Porto - Monaco :) Przestalbym ogladac Lige Mistrzow :lol2: A na powaznie - taki final praktycznie niemozliwy - za duzo przeszkod jest drodze tych druzyn - co do Benfici - ona gra dobrze, jest cos porywajacego w tych pilkarzach - ale Villareal ? No way... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 10 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2006 Przestalbym ogladac Lige Mistrzow :lol2:A ja bym postawil na Angole w MS :lol2: @Costi Jak uda Ci sie obejrzec na zywo Benfica - Barcelona to zrob wczesniej flage z napisem TWEAK.PL :) Moze realizator ja wychwyci i serwis bedzie mial niezla reklame :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 A ja bym postawil na Angole w MS :lol2: Angola ma wieksze szanse w MŚ niz Villareal w LM :-P - Angoli prawie nikt nie zna, a w Villarrealu gra paru znanych pilkarzy mp. Riquelme, Tachinnardi. Ale Hiszpanie sa ciency, ze az dajcie spokoj :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Angola ma wieksze szanse w MŚ niz Villareal w LM :-P - Angoli prawie nikt nie zna, a w Villarrealu gra paru znanych pilkarzy mp. Riquelme, Tachinnardi. Ale Hiszpanie sa ciency, ze az dajcie spokoj :lol2: W 100 % sie zgadzam z Twoja teza ;] Juz bardziej w finale bym widzial Benfice, ale ze miala pecha i trafila na Barce, wiec bedzie musiala sie pozegnac z tymi rogrywkami na etapie 1/4 ;) Wie ktos moze jakie mecze z 1/4 LM TV Polska zmierza wyemitowac ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) Wie ktos moze jakie mecze z 1/4 LM TV Polska zmierza wyemitowac ? :) Nie wiem jakie, ale sadze, ze raczej nie pokaza meczu Villarreal - Inter/Ajax. Mam nadzieje, ze pokaza mecz Lyonu z Milanem, a nie Barcy z Benficą <---- te mecze sa chyba tego samego dnia :cry: :cry: :cry: Edytowane 11 Marca 2006 przez krzysiekp89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Nie wiem jakie, ale sadze, ze raczej nie pokaza meczu Villarreal - Inter/Ajax. Mam nadzieje, ze pokaza mecz Lyonu z Milanem, a nie Barcy z Benficą <---- te mecze sa chyba tego samego dnia :cry: :cry: :cry: No ja mam inne nadzieje ;] Chce meczu Barca - Benfica - ale tu licze na kibicow Barcy - moze bedzie jakas akcja sms'owa ;] Licze na Szpakowskiego - on przeciez kibic Barcy, wierny, tak jak Michał Pol ;) Wiec mimo wszystko mam nadzieje ze pokaza w TV Barce. Pewniakiem jest Arsenal - Juve to pokaza na pewno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Pewniakiem jest Arsenal - Juve to pokaza na pewno. Tu masz w 100 % racje :-P . Chyba rzeczywiscie pokaza mecz Benfica - Barca, a nie Milan - Lyon. Ale jesli Barca spotka sie w 1/2 z Lyonem albo z Milanem to wtedy juz nie bedziemy kombinowac :D :D Jak myslicie czy 3 wloskie druzyny zagraja w 1/2 ? :blink: To bylby pojedynek Barca vs Wlochy :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Tu masz w 100 % racje :-P . Chyba rzeczywiscie pokaza mecz Benfica - Barca, a nie Milan - Lyon. Ale jesli Barca spotka sie w 1/2 z Lyonem albo z Milanem to wtedy juz nie bedziemy kombinowac :D :D Jak myslicie czy 3 wloskie druzyny zagraja w 1/2 ? :blink: To bylby pojedynek Barca vs Wlochy :D :D :D Nie chce mi sie wierzyc aby 3 wloskie druzyny awansowaly do 1/2. Juve i Milan odpadna - czuje to zreszta pisalem o tym - Inter przejdzie dalej - ale tylko z jednego powodu - trafil na Villareal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Nie chce mi sie wierzyc aby 3 wloskie druzyny awansowaly do 1/2. Juve i Milan odpadna - czuje to zreszta pisalem o tym - Inter przejdzie dalej - ale tylko z jednego powodu - trafil na Villareal. Malo prawdopodobne, ale przy odrobinie szczescia moze byc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Nasza kochana TVP nie ma zamiaru pokazac meczu Inter - Ajax :? http://program.tvp.pl/1,3,000000.html Za to wtorkowy wieczor na Posat Sport zapowiada sie bardzo ciekawie :-P 20:00 Studio Ligi Mistrzów 20:35 Liga Mistrzów - mecz: Inter Mediolan - Ajax Amsterdam 22:35 Studio Ligi Mistrzów 23:00 Liga hiszpańska - skrót meczu: Osasuna Pampeluna - FC Barcelona Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Nasza kochana TVP nie ma zamiaru pokazac meczu Inter - Ajax :? http://program.tvp.pl/1,3,000000.html Za to wtorkowy wieczor na Posat Sport zapowiada sie bardzo ciekawie :-P 20:00 Studio Ligi Mistrzów 20:35 Liga Mistrzów - mecz: Inter Mediolan - Ajax Amsterdam 22:35 Studio Ligi Mistrzów 23:00 Liga hiszpańska - skrót meczu: Osasuna Pampeluna - FC Barcelona Rafael Santi spytam z ciekawosci masz Polsat Sport ? ;] Jezeli tak ile wynosi Cie miesieczny koszt tejze przyjemnosci ;] Tak myslalem ze nie pokaza tego meczu, no coz life is brutal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Oferta Programowa - Polsat Cyfrowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Rafael Santi spytam z ciekawosci masz Polsat Sport ? ;] Jezeli tak ile wynosi Cie miesieczny koszt tejze przyjemnosci ;] Tak myslalem ze nie pokaza tego meczu, no coz life is brutal... W kablowce mam Polsat Sport w podstawowym pakiecie (koszt 20zl za wszystko, wiec nie jest zle :) ) Wlasnie ogladam VFB - BVB na PS i Smolarek nawet niezle gra tylko brakuje mu skutecznosci (przed chwila mial nawet szanse pokonac bramkarza). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 W kablowce mam Polsat Sport w podstawowym pakiecie (koszt 20zl za wszystko, wiec nie jest zle :) ) Wlasnie ogladam VFB - BVB na PS i Smolarek nawet niezle gra tylko brakuje mu skutecznosci (przed chwila mial nawet szanse pokonac bramkarza). 20 zł :D Masz szczescie ;] U mnie tez jest jakas kablowka - no ale u mnie wszedzie domy prywatne, wiec nie wiem czy wyszlo cos z tej kablowki czy nie - wiec zobacze co maja w ofercie, jak cos maja ;] Kurde poprawnie wytypowalem angielska ale - nie chcialo mi sie odwiedzic buka grrr ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) Mam nadzieje,ze Ebi odzyska skutecznosc do MŚ, bo zrobil sie nam klopot z napastnikami. Wszyscy jakos sie zacieli :cry: oprocz Zurawia :D Edytowane 11 Marca 2006 przez krzysiekp89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) a ja pokopałem trochę w necie i znalazłem mnóstwo stacji z meczami przede wszystkim Premiership angielska, ale na innym przez przypadek wpadłem na francuzką na jeszcze innej leci retransmisja barca vs. chelsea z CL właśnie skończyłem oglądać Blackburn vs. Aston Villa 4-1 :) jak mi się będzie chciało to opiszę co i jak a tak po za tym fajne reklamy mają skośnoocy :lol: wymagania - łączek 400kb/s Edytowane 11 Marca 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 a ja pokopałem trochę w necie i znalazłem mnóstwo stacji z meczami przede wszystkim Premiership angielska, ale na innym przez przypadek wpadłem na francuzką na jeszcze innej leci retransmisja barca vs. chelsea z CL właśnie skończyłem oglądać Blackburn vs. Aston Villa 4-1 :) jak mi się będzie chciało to opiszę co i jak a tak po za tym fajne reklamy mają skośnoocy :lol: wymagania - łączek 400kb/s Kucyk napisz co i jak ;] Sasasa ;] Sport to moja slabosc... kiedys szukalem w necie, cos tam wyszukalem ale niestety to nie to czego oczekuje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) teraz przełączyłem na inny kanał i chyba retransmisja blackburn vs. aston, więc ogólnie nontoper mecze można oglądać zaraz opisze co i jak 1. ściągasz program PPLive , następnie instalujesz go 2. wchodzisz na stronę ze spisem stacji -> OTWIERAĆ W IE 3. klikasz na insteresującą Cię nazwe stacji lub odnośnik "play" (narazie przyczaiłem CCTV-5 / Wuhan sports tam dzisiaj leci nontoper angielska premiership, ale próbujcie śmiało z innymi, bo na pewno coś wyczaicie lepszego) po kliknięciu link zacznie się buforować w programie pplive, po osiągnięciu odpowiedniego poziomu :) odpali się automatycznie WMP, teraz wystarczy otworzyć piwko, chipsy i zabrać się za oglądanie u mnie na neo 768 zapieprza, aż miło B) update: co ja pitole, to co wcześniej oglądałem to było Bolton - West Ham :D :D :D Aston Villa z Blackburn zaczeły grać 5 min temu, transmisja na Wuhan sports :rolleyes: wieczorem transmisja - real madryt vs. valencia B) Edytowane 11 Marca 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) teraz przełączyłem na inny kanał i chyba retransmisja blackburn vs. aston, więc ogólnie nontoper mecze można oglądać zaraz opisze co i jak 1. ściągasz program PPLive , następnie instalujesz go 2. wchodzisz na stronę ze spisem stacji -> OTWIERAĆ W IE 3. klikasz na insteresującą Cię nazwe stacji lub odnośnik "play" (narazie przyczaiłem CCTV-5 / Wuhan sports tam dzisiaj leci nontoper angielska premiership, ale próbujcie śmiało z innymi, bo na pewno coś wyczaicie lepszego) po kliknięciu link zacznie się buforować w programie pplive, po osiągnięciu odpowiedniego poziomu :) odpali się automatycznie WMP, teraz wystarczy otworzyć piwko, chipsy i zabrać się za oglądanie u mnie na neo 768 zapieprza, aż miło B) update: co ja pitole, to co wcześniej oglądałem to było Bolton - West Ham :D :D :D Aston Villa z Blackburn zaczeły grać 5 min temu, transmisja na Wuhan sports :rolleyes: wieczorem transmisja - real madryt vs. valencia B) Wsio chodzi :D Thx Kucyk :) BTW: Smieszny ten chinski komentarz na niektorych stacjach ;] Licze ze Nietoperze rozgramia Kurew... tzn. Real ;) Edytowane 11 Marca 2006 przez Ecuadoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 (edytowane) na 0,309 before dawn champions cup competition powtórka - milan - bayern z CL B) a na European and American classical science fictionklasyka - Jurassic Park :lol: Edytowane 11 Marca 2006 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 11 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2006 Qpa wielka - mam za slaba neostrade na takie rzeczy :cry: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 na CCTV5 skróty włoskiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 na CCTV to wszystko chyba leci :) Ecuadoo - pokonać nie pokonali, ale i nie przegrali...Ronaldo - bez komentarza :huh: Co do ćwierćfinałów LM...nauczony wcześniejszymi laty myślę że nikt nie może być pewny jak to się potoczy...półfinał Milan - Barca ?...niech najpierw pokonają Lyon i Benfikę... chociaż mam nadzieję że Barca wygra tegoroczną edycję... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 na CCTV to wszystko chyba leci :) Ecuadoo - pokonać nie pokonali, ale i nie przegrali...Ronaldo - bez komentarza :huh: Co do ćwierćfinałów LM...nauczony wcześniejszymi laty myślę że nikt nie może być pewny jak to się potoczy...półfinał Milan - Barca ?...niech najpierw pokonają Lyon i Benfikę... chociaż mam nadzieję że Barca wygra tegoroczną edycję... Jestem dobrej mysli jezeli chodzi o dwumecz z Benfica. Przemawia za nami jeszcze jeden atut - gramy rewanzowe spotkanie na Camp Nou ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 PPLive od dluzszego czasu juz uzywam bo inaczej champions league tutaj nie da sie ogladac.. u mnie w tv w kolko puszczaja tylko lige angielska oraz wloska :P... najgorsze jest ze gdy jest jakas sytuacja pod bramkowa to mi buffer sie zacina i obraz zatrzymuje w pplive.. z nerwow juz 2 razy that picie wylalem na klawiature:( jak chcecie to tutaj jest pelna lista meczow oraz na jakich kanalach oraz jakich programow do nich uzywac: http://freefootball.org/upcoming.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 PPLive od dluzszego czasu juz uzywam bo inaczej champions league tutaj nie da sie ogladac.. u mnie w tv w kolko puszczaja tylko lige angielska oraz wloska :P... najgorsze jest ze gdy jest jakas sytuacja pod bramkowa to mi buffer sie zacina i obraz zatrzymuje w pplive.. z nerwow juz 2 razy that picie wylalem na klawiature:( jak chcecie to tutaj jest pelna lista meczow oraz na jakich kanalach oraz jakich programow do nich uzywac: http://freefootball.org/upcoming.php dzięki za listę trochę to musiało trwać zanim ją rozszyfrowałem, ale z tego co widzę, to są wszystkie ciekawe mecze np. dziś: United v Toon Army United 13:30 = Man Utd v Newcastle Gunners v 'Pool 16:00 = Arsenal v Liverpool B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 dobra strona z meczami - www.tvmix.net -> prawie wszystkie (95%) meczy barcy w lidze mozna obejrzec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Dziekuje Panowie za te stronki ;] Bedzie co ogladac ;] BTW Licze dzisiaj na Arsenal ze stuknie Liverpool ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 Dziekuje Panowie za te stronki ;] Bedzie co ogladac ;] BTW Licze dzisiaj na Arsenal ze stuknie Liverpool ;] No i pyknal hahaha ale jestem Happy :) A TUTAJ BRAMECZKA NA 1:0 autorstwa wiadomo kogo - T. Henry :) Takie brameczki w meczu z juve i podziekujemy wlochom :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...