torque Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 No mecz rzeczywiscie bardzo ładny, a koncówka pierwszej połówki to po prostu miazdzaca przewaga londynczyków. Zobaczymy co pokaza w drugiej połówca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) . Na uwage zasluguje postawa bramkarza z Lizbony. Kilka swietnych interwencji i kilka koszmarnych bledow w jego wykonaniu, normalnie szok jakie szczescie ma w dzisiejszym meczu.A pomyslec sobie, ze Dudek mogl grac w Benfice i by nie gral dzisiaj z jakimis Arabami, ale z Barca :D EDIT II polowa :D Edytowane 28 Marca 2006 przez krzysiekp89 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) Przed chwila w ciagu jednej minuty pilkarze Barcelony trafili dwa razy w slupek :lol: EDIT Panowie to co robi w bramce Moretto to mistrzostwo swiata (pomijajac pare kiksow) :) BTW Benfica miala dwie "setki" :) Edytowane 28 Marca 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) Arsenal gra cudownie ;))) To co robi Henry to mistrzostwo świata ;d Zarówno technicznie jak i kondycyjnie, zobaczy że nikogo nie ma przed nim a z tyłu 2 obrońców, jak ruszy to normalnie strzała ;d i go nie mogą później dogonić, mimo że przed nim byli LOL ;d Już go widzę w Barcie oj oj :]]]]]]]] 2:0 hahaha Juve w 9 :D LOL ;]]] Camonaresi za ten drugi faul powinien dostać od razu czerwoną a nie drugą żółtą ;) Edytowane 28 Marca 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 HAHAHAHA A NIE MOWILEM ZE ARSENAL WYGRA !! ?? Wlosi pieprzeni makaroniarze nie umia przegrywac. Oby ich Arsenal skaral jeszcze bardziej w turynie ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Arsenal gra cudownie ;))) To co robi Henry to mistrzostwo świata ;d Zarówno technicznie jak i kondycyjnie, zobaczy że nikogo nie ma przed nim a z tyłu 2 obrońców, jak ruszy to normalnie strzała ;d i go nie mogą później dogonić, mimo że przed nim byli LOL ;d Już go widzę w Barcie oj oj :]]]]]]]] 2:0 hahaha Juve w 9 :D LOL ;]]] Camonaresi za ten drugi faul powinien dostać od razu czerwoną a nie drugą żółtą ;) TITI wymiata [; Juz go chce w Barcie ;] :wink: NOW ! At the moment ! :D Cholera remis 0 - 0 z Benfica... grrrr, no ale na Camp Nou - wszystko bedzie jasne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Rotfl, Benfica - Barcelona 0-0 :) Szczerze mowiac nie spodziewalem sie. W drugiej polowie Benfica juz grala lepiej, ale nadal bylo to dosc chaotyczne. W sumie w meczu obie strony mialy sporo ciekwaych sytuacji, ale fart niektorych graczy byl po prostu niesamowity :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) No i koniec meczu Benfica - Barcelona 0:0. W drugiej polowie gra juz byla bardziej wyrownana i kazda z druzyn mogla pokusic sie o zwyciestwo. Sedzia sie nie popisal w jednej z sytuacji i imo powinien odgwizdac rzut karny dla Benficy za zagranie reka Motty w polu karnym. Mecz byl swietny i jedynego czego zabraklo w nim to bramek. W koncowce Benfica przycisnela Barce i pare razy pilkarze z Katalonii byli w niemalych opalach. Jezeli w rewanzu Moretto bedzie bronil na takim poziomie jak dzis to sprawa awansu Benficy jest otwarta. Edytowane 28 Marca 2006 przez Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 (edytowane) Rotfl, Benfica - Barcelona 0-0 :) Szczerze mowiac nie spodziewalem sie. W drugiej polowie Benfica juz grala lepiej, ale nadal bylo to dosc chaotyczne. W sumie w meczu obie strony mialy sporo ciekwaych sytuacji, ale fart niektorych graczy byl po prostu niesamowity :) Cos Barca zawodzi ostatnio ze skutecznoscia - graja dobrze, ale podobnie jak z Malaga - nie potrafia strzelic gola :( a Moretto mialbyc najslabszym punktem druzyny... widac naczytal sie komentarzy na serwisach i wzial sie za gre :ploom: Mam nadzieje ze: w meczu Barca - Real, ktory odbedzie sie niebawem Barca zaaplikuje odpowiedni pakiet $Realowi :twisted: Edytowane 28 Marca 2006 przez Ecuadoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 tak narzekacie na tego komentatora w tvp, ale to tylko dlatego, ze gdyby byl szpakowski to juz by sie podniecal barca/arsenalem itp. - chodzi o to, ze komentarz byl obiektywny i pomimo beznadziejnej gry mojego ulubionego zespolu nie musialem sie meczyc sluchajac ciaglych "ochow i achow" [czesto przesadzonych - jak to bylo w meczu che vs bar] w kierunku graczy arsenalu [choc nie zaprzeczam, ze bylyby one kompletnie nieuzasadnione - arsenal gral bdb]. buffon dobrze bronil, ale przy bramach byl bez szans... w sumie to canavaro i zambrotta jeszcze grali ok... o pozostalych nie napisze nic... bo wlasciwie nie ma o kim... szkoda, ze nie bylo najlepszego technika w juve czyli alexa del piero... zawsze trafiaja mu sie kontuzje w tak waznych momentach... nie pisze, ze jego obecnosc by calkowicie odmienila obraz gry... ale mysle, ze juve zaprezentowaloby sie lepiej emerson, ibrahimowic, viera, trezeguet... - "to oni dzisiaj grali?!" wydaje mi sie, ze capello nie potrafi zmotywowac zawodnikow... jako fan wloskiej pilki licze, ze lippi jako selekcjoner nie popelni bledow capello i zmotywuje wlochy do dobrej gry w mś... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 no no no co za mecze - LM rządzi na całej linii - tak dobrego meczu jak ten dzisiejszy Arsenalu z Juve dawno nie widziałem - non stop szybkie tempo no i 2 bramy, dużo walki, miód... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Arsenal spełnił moje oczekiwania, ładna gra, niesamowicie szybki atak, zasłużona wygrana a na kompie równocześnie oglądałem sobie Benfica - Barcelona - sprawiedliwy remis, w sumie barcelona górowała na boisku, dwa słupki, byli bardzo blisko zdobycia bramki, ale ostatnie 20 minut należały do Benfica - powiem szczerze, że Valdes dzisiaj odkupił swoje winy ze wczesniejszych meczów B) ogólnie szkoda mi Benfica, ale na Camp Nou będzie im bardzo ciężko i jestem sercem za Barceloną B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Arsenal spełnił moje oczekiwania, ładna gra, niesamowicie szybki atak, zasłużona wygrana a na kompie równocześnie oglądałem sobie Benfica - Barcelona - sprawiedliwy remis, w sumie barcelona górowała na boisku, dwa słupki, byli bardzo blisko zdobycia bramki, ale ostatnie 20 minut należały do Benfica - powiem szczerze, że Valdes dzisiaj odkupił swoje winy ze wczesniejszych meczów B) ogólnie szkoda mi Benfica, ale na Camp Nou będzie im bardzo ciężko i jestem sercem za Barceloną B) Kucyk jak looknalem na skorty - Boze.... aaaaaaaaaaa.... jak Eto nie strzelil bramki ! Nie no... bramkarz praktycznie "siedzial" na murawie a ten strzelil prosto w niego... grrr Drugiej polowy nie widzialem jeszcze ;] B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 HAHAHAHA A NIE MOWILEM ZE ARSENAL WYGRA !! ?? Wlosi pieprzeni makaroniarze nie umia przegrywac. Oby ich Arsenal skaral jeszcze bardziej w turynie !jestem podobnego zdania ;-) mam nadzieje ze arsenal przejdzie!! ale fakt ze moglo by byc z 3-0 !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Kucyk jak looknalem na skorty - Boze.... aaaaaaaaaaa.... jak Eto nie strzelil bramki ! Nie no... bramkarz praktycznie "siedzial" na murawie a ten strzelil prosto w niego... grrr Drugiej polowy nie widzialem jeszcze ;] B) Ciekawa, polecam ;) Aczkolwiek to w pierwszej polowie bramkarz Benfici mial najwiekszego farta - to, ze Barcelona nie wykorzystala TAKICH bledow, to bylo chyba zrzadzenie Opatrznosci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 jestem podobnego zdania ;-) mam nadzieje ze arsenal przejdzie!! ale fakt ze moglo by byc z 3-0 !!szkoda, że tak późno włosi symulanci załapali czerwień B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 28 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2006 Ciekawa, polecam ;) Aczkolwiek to w pierwszej polowie bramkarz Benfici mial najwiekszego farta - to, ze Barcelona nie wykorzystala TAKICH bledow, to bylo chyba zrzadzenie Opatrznosci... Łoo w pyte [; Kolejna setka Larsson, Motta... Benfica faktycznie zaatakowala, poczula swoja szanse na wygranie tego meczu. Valdes - good job B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Dobra, dobra - fajne meczy byly (jak wszyscy zdazyli zauwazyc), ale dzisiaj kolejny dzien LM, a w nim hit Lyon - Milan :D :D :D . Mam nadzieje, ze Lyon wygra i na San Siro bedzie wybitnie ciekawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timotei Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Lyon musi wygrać/awansować - uratować honor francuskiej piły oby Scheva, Nesta i spólka akcyjna team Milan dali ciała ale wczoraj Arsenal zaskoczył wszystkich aż miło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Mnie trapi to z kim gra dziś Inter, cały czas z kumplem nie mogliśmy skojarzyć z kim. Co do meczu Barcy, ładny ale szkoda że bez bramek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Mnie trapi to z kim gra dziś Inter, cały czas z kumplem nie mogliśmy skojarzyć z kim. Co do meczu Barcy, ładny ale szkoda że bez bramek. Inter gra z Villarrealem - hiszpanska druzyna, ktora wyeliminowala w 1/8 Glasgow Rangers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pho Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Mnie trapi to z kim gra dziś Inter, cały czas z kumplem nie mogliśmy skojarzyć z kim. Co do meczu Barcy, ładny ale szkoda że bez bramek. Inter gra dziś z Villarreal ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Co myślicie o meczu Inter-Villareal ja postawiłęm 1 za większą kasę bo jak na stawke 1,65 to wydaje mi się że Inter jest zdecydowanym faworytem i powinien spokojnie sobie poradzić z Villarealem który ostatnimi czasy nie zachwyca w lidze , a w LM miała dużo szczęścia w grupie i później gdy wylosowała Glasgow R. które z całym szacunkiem jest w tym sezonie bardzo słabe , a i tak z nimi męczyli dwa mecze w poprzedniej rundzie (1-1) (2-2) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Ja bym predzej postawil na awans Interu do 1/2 niz na ich zwyciestwo w tym meczu. No ale zeby awansowac Inter musi wygrac ten mecz, bo w Hiszpanii moze byc ciezko. Mysle, ze powinienies wygrac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Może zmówimy "zdrowaśkę" za Lyon ?? :D ;]]]]]]]]]]]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Może zmówimy "zdrowaśkę" za Lyon ?? :D ;]]]]]]]]]]]]]]]jestem za :) Włosi symulanci wypad z CL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysiekp89 Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Może zmówimy "zdrowaśkę" za Lyon ?? :D ;]]]]]]]]]]]]]]] Powinni sobie poradzic nawet bez pomocy Boskiej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Powinni sobie poradzic nawet bez pomocy Boskiej :DLyon bez Juninho to jak Barca bez Ronaldinho. Trudno bedzie Lyon'owi odniesc zwyciestwo bez swojej najwiekszej gwiazdy. Cos czuje w kosciach, ze Milan uratuje dzisiaj honor wloskiej pilki :blurp: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 juwentus pokazał wczoraj ze wlosi honoru mają tyle co nic. Nie ma czego ratować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 29 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2006 Lyon bez Juninho to jak Barca bez Ronaldinho. Trudno bedzie Lyon'owi odniesc zwyciestwo bez swojej najwiekszej gwiazdy. Cos czuje w kosciach, ze Milan uratuje dzisiaj honor wloskiej pilki :blurp: To i ja dorzuce swoje trzy grosze [; Wydaje mi sie ze w meczu Inter - Villareal padnie remis. Natomiast co do meczu Lyon - Milan - hmm ciezki orzech do zgryzienia - gdyz Lyon jest nieolbiczalny, natomiast Milan znacznie poprawil swoje wystepy w LM, co udowodnil w drugim spotkaniu z Bayern'em. Ale sercem jestem za Lyon'em ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...