s0n1c Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) "To nie playstation tylko boisko" :lol2: Komentarz daje rade :wink: Edytowane 17 Maja 2006 przez s0n1c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Wlasnie tam na Ronnim powinnien byc faul.. wogle ten Henry to zaraz 2 bramke wpakuje jak barca bedzie takie bledy popelniac. Nie jest ciekawie panowie :[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Ja nie mogę patrzeć na to co Barca dzisiaj wyprawia nic nie grają. Sędzie to normalnie katastrofa co odpier... Roni faulowany nic nie gwiżdże a zawodnicy Barcy wchodzą w piłkę a on gwiżdże faul i daje żółte kartki ja pier... :[Juz nie przesadzaj Henry tez dostal kartke za nic <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) Gooooaaaaaal :D Edytowane 17 Maja 2006 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) :D :D :D BAAAAAAAAAAAAAAAAAARCAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! :D :D :D Komentator: "To Barcelona nie jest dzisiaj druzyna" :lol2: Edytowane 17 Maja 2006 przez Antar1us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 1:1 !!!!!!!! Mówiłem Larssona wprowadzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech się teraz rozkręcą!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 jeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, 1-1 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 YYEEEESS GOOOL Panowie nawet nie wiecie jak sie ciesze ze Barca wraca do gry ;P Moze karne beda ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Super ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) Suuper Super.. a kto walnal ta brame ? bo wybieglem z domu do ogrodka i sie wydarlem na cale osiedle :) Edytowane 17 Maja 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) teraz Barca jest na FALI !!!! :D zajebista brama :) Edytowane 17 Maja 2006 przez dzik86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 aaaaaaaaaa dwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, wiedziałem!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) 2:1!! VIVA EL BARCA!! Stawiam, ze bedzie 3:2, albo 3:1 :D Edytowane 17 Maja 2006 przez Antar1us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 2:1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 2:1 d;a BARCY "D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaKLeZ Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Larsson jest wielki!:) Edytowane 17 Maja 2006 przez RaKLeZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 2:1!!!!! Normalnie RESPECT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Będzie 3:1 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Będzie 3:1 ? Jak nie jak tak! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Nie mam nic przeciwko :) BARCA!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Antar1us Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 (edytowane) 2:1! - MISZCZ ;*Barcelona jest ELO i PRO!!Ale ich dojechali :lol: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « W sekrecie powiem Wam, ze ogladalem ten mecz 2 dni temu na Tv Trwam :lol: BARCA ROX!!"Gdyby arbiter uznal bramke, ktora strzelila bramka" - :lol:"Futbol Mirek nauczyl mnie juz tego" - :lol: Edytowane 17 Maja 2006 przez Antar1us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 BARCA MISTRZEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! CAMPEONE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BARCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JEDYNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. Ale Roni mnie dzisiaj wkur... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 KONIEC MECZU. Bylo by 3:1 Ale i tak Barca ROX!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 dla sprostowania to powinno byc : 3|0 , pr0 :D Brawa dal Barcy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 kurde a zeby arsenal w 11 gral to byl by dopiero mecz... bramkasz z lawki arsenalu slabiutki, dwie bramki podarowal dla barcy. to tyle z mojej krytki i brawa dla barcelony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Ale to jest niesamowite! Barca wydawalo sie ze tak wolno gra a tu taka bomba :P Znakomity mecz.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 dla sprostowania to powinno byc : 3|0 , pr0 :D eh.... 85 - 0 od razu... bramkarz strasznie dal ciala przy tych obu bramkach larrson wielki... i gdzie ten magiczny r10... ! nic nie zagral... tym lepiej... moze na mundialu tez tak "super" bedzie gral... a najelpszy byl ten jak zawsze ofensywny futbol barcelony, szczegolnie po zdobyciu 2 bramki... niech ktos mi teraz tylko powie, ze arsenal gral tak na czas.... przynajmniej nie podawal wciaz do tylu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Gratulacje dla Barcy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Zdenerwowałem się, bo lubie obie drużyny, ale kibicowałem Arsenalowi. No niestety takie jest życie, ale Barce też lubie i gratuluje wygranej !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
towelie_ Opublikowano 17 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2006 Ciekawe, ze nikt nie pisze, ze barcwelona miala farta. Gdy Milan w podobnej sytuacji w koncowce strzelil bramki to oczywiscie byl fart, a tutaj wielka druzyna. Wiadomo, ze kibicujecie swojej druzynie, ale resztki obiektywizmu powinnismy zachowac :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...