ojejku Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Bez podpórek? No to może być ciężko ;)Raz kozie śmierć ;] pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) Narazie wchodzi mi 2/3 kuponu, choć przez 45 minut to może się jeszcze duuuuuużo zmienić. Jak narazie przeraża mnie defensywa Realu. Mogą dać sobie wcisnąć bramę i po meczu ;) Jak narazie mamy: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « HT Bayern Munich (Ger) 1 - 0 AC Milan (Ita) HT Benfica 0 - 0 Liverpool (Eng) HT PSV Eindhoven (Hol) 0 - 0 Lyon (Fra) HT Real Madrid (Spa) 0 - 0 Arsenal (Eng) EDIT: Gmoch jak zwykle roxuje ;] Edytowane 21 Lutego 2006 przez kazik2000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Buahaha HENRY! Dobrze, że nie zdąrzyłem do STSa obstawić :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Ech, ale leszcze :D Reszta weszła. Jak ja niecierpię Realu. Nigdy go nie lubiłem a teraz to już wcale a wcale ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Henry rzekł: "Santiago - szadap!" - real pwned xD i dobrze. nie lubie ich. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Bogu dzięki, że nie zdąrzyłem obstawić :blink: Powiem szczerze, że na tym etapie CL nie ma faworytów, co do jutrzejszego pojedynku BARCA - CHELSEA powiem szczerze, że współczuje braku wyobraźni tym którzy twierdzą, żę Barca zmiecie przeciwników - bo szczerze to wątpie w to, ale chciałbym bardzo B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 Mi rowniez Real zawalil kupony... porazka na calym froncie - dziady jak nie wiem co u siebie przegrac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) Hehe real to już koniec ;) dziadki na emeryturę :P. Trzeba wierzyć w Barcę kucyk :P:P Ale Henry te dwie sety to ja nie wiem, raz podał do bramkarza ( Człowiek z największą szufladą w biznesie wyjechał wtedy z Playstation2 ;] ) a drugi raz to jakiegoś rogala uderzył zamiast po ziemi mocno :| To samo Pires na ch.. zbiegal do rogu na max i uderzył w bramkarza na wysokości jego rąk z ostrego kąta, jak mógł raz wysunąć sobie piłkę a później uderzyć po ziemi w długi róg :((( Nic nie myśleli przy strzałach. Ale sama postawa Henry jak ma piłkę, jak zasłania ( przy tym myśli rozgląda się a nie jak inni napastnicy najpierw zrobią a później pomyśla :P ) to jest klasą samą w sobie. Z Eto w następnym sezonie będą rządzić w Barcie. pozdro. Edytowane 21 Lutego 2006 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 (edytowane) hehe no i po co było wam stawiać na Real? B) Mi kuponik pięknie wszedł - ogolnie wyniki superanckie - Lyon wygrał, Benfica(!), szkoda że makarony nie wtopiły, a to że Real nie wygra było pewne jak amen w pacierzu :lol2: Mają farta że w Arsenalu defensywa się posypała bo inaczej na pewno by na jednej bramce się nie skończyło - napewno "anglicy" chętniej by atakowali :) Buahaha HENRY! Dobrze, że nie zdąrzyłem do STSa obstawić :lol: (...) Bogu dzięki, że nie zdąrzyłem obstawić :blink: nie żebym wypominał ale pisze się chyba przez samo "Ż" :-P ...ale zgodze się, że z Chelsea będzie ciężko - też chciałbym pogromu - oczywiscie z wygrana Barcy ale nawet bramkowy remis będzie dobrym wynikiem przed rewanżem na Camp Nou - z drugiej zaś strony zgodze się z Jackiem "hehe" Gmochem - uważam. że gracze Chelsea troche stracili pęd i ostatnio nie graja rewelacyjnie. Piękny by był mecz gdyby to Barca jako pierwsza strzeliła bramke :twisted: Edytowane 21 Lutego 2006 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Real-fajnie że przegrał, nie lubie ich :twisted:, Arsenal-fajnie że wygrał ;] Liverpool-szkoda że przegrał, Benfica-czarny koń czy co?? :huh: Milan vs Bayern-fajnie że remis, PSV vs Olimpique-sądziłem że będzie remis. Barca vs Chelsea-chciałbym żeby Barca wygrała ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Liverpool? super, że przegrał - nie lubię BENITEZA i jego pupila PAPA REINY :twisted2: żeby odpadli :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Real-fajnie że przegrał, nie lubie ich :twisted:, Arsenal-fajnie że wygrał ;] Liverpool-szkoda że przegrał, Benfica-czarny koń czy co?? :huh: Milan vs Bayern-fajnie że remis, PSV vs Olimpique-sądziłem że będzie remis. Barca vs Chelsea-chciałbym żeby Barca wygrała ;]Jestem pewny wygranej londyńczyków B) zawiedziesz sie Grzesiu:) co do porażki Liverpolu :gitarzysta: :gitarzysta2: :twisted: pełna satysfakcja B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Ja też uważam że Chelsea zmiecie Barce :S Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 kucyk -> jak założysz koszulkę barcy podczas meczu to wygrają ;]]]] pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Visca el Barca !!! Ja wierze ze wygramy z czelsi ;] Roni pokaze swa moc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 ja nie omieszkam założyć ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Wazne jest aby Barca pierwsza strzelila gola ;] Pozniej bedziej juz latwiej wywalczyc przewage na boisku, czelsi bedzie sie gubic, i bedzie zmuszona sie odkryc, a wtedy... hehe ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Dokładnie :)... sawyer188 - zostały Ci jakieś 2 tygodnie na tłiku :P:D Swoją drogą...coś mi niezbyt obliczenia względem Realu wyszły :P... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 sawyer188 - szkoda, 7 marca juz Cie nie bedzie z nami ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 (edytowane) sawyer188 - szkoda, 7 marca juz Cie nie bedzie z nami ;]ale mnie mile powitacie za pół roku nie:D bodajże to lipiec będzie miła atmosfera wakacje :wink: a tak na serio to chyba sami w to niewieżycie:D ze barca wygra:) Edytowane 22 Lutego 2006 przez sawyer188 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbass Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 u nas w akademcu sa za barca ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 u nas w akademcu sa za barca !madry akademik ;] wiec co jest dobre ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Każdy ma swoje zdanie co do meczu ;] Nie chce wywoływać wojny jak by co ;] Ale sądze że mam z poważnymi ludźmi do czynienia ;] BTW sawyer188 wyjeżdzasz na wakacje czy co?? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
o-skar Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 (edytowane) btw grzesiu - spojrz na jego podpis :D [edit] a mecz coraz blizej... za 80 minut... Edytowane 22 Lutego 2006 przez o-skar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 ufff rosnie temperatura ;] ...a mi sie kurde chce spac ;] ale sie obudze na czas, tego wielkiego widowiska ;] VAMOS BARCA BARCA BARCA !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phase Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 hmm chelski nie gra pieknie ale skutecznie dlatego mysle ze oni wygraja.. chociaz mam nadzieje ze barca zwyciezy. tak w ogole to mecz bedzie w katalonii czy w londynie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ecuadoo Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 W Londynie, boje sie fatalnej murawy no ale zobaczymy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 btw grzesiu - spojrz na jego podpis icon_biggrin3.gifNie widziałem, miłego urlopu życze w takim razie :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 przyda mi sie urlopz piekną dziewczyna na bezludnej wyspie zdala od fleszy i reflektorów :D jak tam chłopaki u was napięcie ? bo ja sobie ide kolacyjke zrobić na meczyk:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Panowie zaraz meczyk, aaaaaaaa ;]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Barca!!! Barca!!! Barca!!! pozdro ;]]]]]]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...