Kepons Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Witam! Chcę Wam pokazać moje wc rev 2 :) ->Bloczek CPU:homemade a'la prison: ->GPU:Abadon v2: ->Pompka:Atman 305 tym razem inline: ->Chłodnica:Poldek + YS 92 + Papst 120 ->Całość: Proszę o opinie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 (edytowane) Mnie sie WC podoba. Kolejny dowod na to, ze nasz rocznik duzo potrafi ;]. Nie podoba mi sie tylko big tower, ale to juz kwestia gustu :D. Napisz koniecznie, jakie temperatury na procku w stresie. Edytowane 13 Września 2005 przez jvt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 mi sie nie podobają: gąbki pod pompką taśma przed dyskiem ;) nie dokońca uporządkowane kable blok na gpu to nie homemade!! :P mogłeś zrobić zintegrowany z chłodzeniem hsi, mógłby być jak uriel ;) a tak wogóle to + : bloczek na cpu :D działa chłodzi ciszej (?) mi sie podoba jak nie bedziesz eksponował środka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jvt Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Gabki fakt, nie sa najladniejsze, ale czego to sie nie robi dla ciszy :D. Dysk jest jakos przykrecony do spodu obudowy? Ja osobiscie nie lubie, jak podczas przewracania obudowy na bok, zeby cos podlubac musze czesci reka trzymac ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 (edytowane) Kibel jak kibel. Jedyną jego zaletą jest napewno cisza i wydajność, bo o estetyce to tu nie ma mowy. Najbardziej to uderzają po oczach te gąbki pod atmanem, i jakoś tak kiepsko ci ta przeróbka wyszła na inline + ten trójnik z cybantami Lookaj jak ja to zrobiłem > klick Edytowane 13 Września 2005 przez Miazga82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pipanol-pl Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 wc fajne :D powoli sie rozwija ale dales prawdziwego cialaz ta gabka :( buu.. zmien to jak najszybciej .. na cos bardziej estetycznego :) dzieku .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzil Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 (edytowane) hmm - o estetyce nie będę się wypowiadał...bo niestety nie stoi na najwyższym poziomie. - całość na zdjęciach sprawia wrażenie bardzo kruchej konstrukcji - wygląda jakby obudowa ze wszystkim w środku miała się za chwilę przewrócić...może to tylko takie wrażenie ;] + działa, chłodzi i zrobiłeś to własnoręcznie ;] Edytowane 13 Września 2005 przez kedzil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Mnie ta zasiłka interesuje, co to jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 jesli na co dzien ciagniesz to co w podpisie to musi byc niezle wc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Oj na codzien to chyba go tak nie męczy, to co w sygnaturze to chyba max co wyciąga. Z resztą nie sądze żeby wc wytrzymało na dłuższą mete takiego proca! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saimek Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Czemu nie? :) moze temp nie beda w okolicach 30 st ale wytrzymac to wytrzyma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Co do estetyki to nie jest ona dla mnie tak ważna :) A te gabki to takie miałem pod ręką, kiedyś ulegną zmianie :D No i musze w końcu kupic te waśkie tasmy IDE. ->kedzil:Co do "kruchości" to myśle, że buda jest dosc porządna, stary dobry BT Green, można nawet na niej siadac :) ->BENITO:Zasiłka to Chief/HIGHPOWER 360W, całkiem, całkiem bo ciagnie to co w sigu :-P Co do ustawien 24/7 to nie jest to cpu@2,06v, tylko 2200mhz@1,55v i przy temp 25!! w pokoju,wentylach na 4v ma ok 40 w idle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...