Skocz do zawartości
Kepons

Kepons Wc Rev 2

Rekomendowane odpowiedzi

Mnie sie WC podoba. Kolejny dowod na to, ze nasz rocznik duzo potrafi ;]. Nie podoba mi sie tylko big tower, ale to juz kwestia gustu :D. Napisz koniecznie, jakie temperatury na procku w stresie.

Edytowane przez jvt

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi sie nie podobają:

gąbki pod pompką

taśma przed dyskiem ;)

nie dokońca uporządkowane kable

blok na gpu to nie homemade!! :P mogłeś zrobić zintegrowany z chłodzeniem hsi, mógłby być jak uriel ;)

a tak wogóle to + :

bloczek na cpu :D

działa

chłodzi

ciszej (?)

mi sie podoba jak nie bedziesz eksponował środka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gabki fakt, nie sa najladniejsze, ale czego to sie nie robi dla ciszy :D. Dysk jest jakos przykrecony do spodu obudowy? Ja osobiscie nie lubie, jak podczas przewracania obudowy na bok, zeby cos podlubac musze czesci reka trzymac ;).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kibel jak kibel. Jedyną jego zaletą jest napewno cisza i wydajność, bo o estetyce to tu nie ma mowy.

Najbardziej to uderzają po oczach te gąbki pod atmanem, i jakoś tak kiepsko ci ta przeróbka wyszła na inline + ten trójnik z cybantami Lookaj jak ja to zrobiłem > klick

Edytowane przez Miazga82

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm

- o estetyce nie będę się wypowiadał...bo niestety nie stoi na najwyższym poziomie.

- całość na zdjęciach sprawia wrażenie bardzo kruchej konstrukcji - wygląda jakby obudowa ze wszystkim w środku miała się za chwilę przewrócić...może to tylko takie wrażenie ;]

+ działa, chłodzi i zrobiłeś to własnoręcznie ;]

Edytowane przez kedzil

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do estetyki to nie jest ona dla mnie tak ważna :) A te gabki to takie miałem pod ręką, kiedyś ulegną zmianie :D No i musze w końcu kupic te waśkie tasmy IDE.

->kedzil:Co do "kruchości" to myśle, że buda jest dosc porządna, stary dobry BT Green, można nawet na niej siadac :)

->BENITO:Zasiłka to Chief/HIGHPOWER 360W, całkiem, całkiem bo ciagnie to co w sigu :-P

Co do ustawien 24/7 to nie jest to cpu@2,06v, tylko 2200mhz@1,55v i przy temp 25!! w pokoju,wentylach na 4v ma ok 40 w idle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi