M@rT!N Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Co o tym sadzicie , niestety z Niemieckim u mnie kiepsko ,ale z tego co zrozumialem gumka sluzy do odblokowania Athlona XP ,wystarczy wsadzic ja w miejsce wypalonych dziur i mamy odblokowanego procka bez utraty gwarancji , jutro powiem bracikowi zeby tam zadzwonil zobaczymy co to za fake , a tutaj link: http://www.tweakpc.de/tweaking/leitgummi/leitgummi.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 tez niemieckiego nieznam ale jak to była by prawda to odrazu poprosze ciotke zeby wi wysłała wysłać :):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 ja gdzies widzialem taki maly kawalek tasmy samoprzylepnej z paskami metalowymi ze od razu ci wszystkie mostki zakleja ...jak znajde to dam linka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 wyglada jak gumka, ktoora laczy lcd z elektronika Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 hmmmmmmm co ja bym zrobil z taka gumka ;) :lol: to moze celka tez sie tak da ;) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 jak tak to ja to chce> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 17 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2002 to przweodnik magnetyczny do lcd mozna go spotkac w kazdym lcd nawet zegarkach za 10 zł :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 nie mam nawet zegarka za 10 zł zobacze moze mam jakis stary kalkulator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...