Skocz do zawartości
GenghisKhan

Klawiatrurka Logitech Ultrax Flat

Rekomendowane odpowiedzi

logitech widocznie skumal ze ona sie podoba, i wypuszcza kolejne ;) smialo mozesz brac to to samo wkoncu z malymi roznicami... idac dalej ostatnio w sklepie widzialem TO tez identyczna jak ultrax, specjalnie ja chwile pomacalem w sklepie :D no i bezprzewodowa juz + mousik ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

logitech widocznie skumal ze ona sie podoba, i wypuszcza kolejne ;) smialo mozesz brac to to samo wkoncu z malymi roznicami... idac dalej ostatnio w sklepie widzialem 1684485[/snapback]

tia tylko nie kazdego stac na takie cus

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktos nie ma kasy na Logitecha, to nie kupowac mediatecha (bo to syf, ja swego czasu zajechalem ja w 4 miechy, tracer potem ciagnal jakies.. 1,5, a teraz nowy a4tech za 25 pln ale z klawiszami skosnymi ;) , moze bedzie plaski teraz.

Link do cudow a4techa http://www.a4tech.com/en/product1.asp?CID=100&SCID=101

Do tego widzialem ze maja fajna myszke dla graczy - x7 bodajze ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66523241 aukcja od tego samego osobnika co wczesniej, ale z fotkami nowego modelu.. porownując ostatnią fotke z tymi innymi widac ze w niektorych jest maly backspace i duzy enter a w innych odwrotnie.. Która lepsza ? Ja u siebie mam taką z dużym enterem i dużym backspacem :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Yeti

taaa mediatechy i te inne nie warte sa wogole zachodu... wprawdzie Logitech to Logitech i placimy za marke ( a jakby inaczej ) ale jest ona tego warta.

@genghiskhan

co po klawierce za 25 zeta ktora wytrzyma 3 miechy np. ? 4 na rok = 100 pln.... 100 pln = Logitech, ktory wytrzyma napewno wiecej niz rok ;) ... lepiej dozbierac/zarobic i miec cos dobrego ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mimo wszystko wybrałbym Logitecha.

A to, ze sie scieraja sie to jest wina chyba materialu z jakiego jest wykonana klawiatura :blink:

Edytowane przez BarTweak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi