Bo$s Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 zobaczcie ta aukcje: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65538474 na dole pisze ze jest to jakis nowy model i ze niby sie niczym nie rozni oprocz wygladu, sa fotki... Ma ktos ja ? Kupywac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 logitech widocznie skumal ze ona sie podoba, i wypuszcza kolejne ;) smialo mozesz brac to to samo wkoncu z malymi roznicami... idac dalej ostatnio w sklepie widzialem TO tez identyczna jak ultrax, specjalnie ja chwile pomacalem w sklepie :D no i bezprzewodowa juz + mousik ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 5 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2005 logitech widocznie skumal ze ona sie podoba, i wypuszcza kolejne ;) smialo mozesz brac to to samo wkoncu z malymi roznicami... idac dalej ostatnio w sklepie widzialem 1684485[/snapback]tia tylko nie kazdego stac na takie cus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Jak ktos nie ma kasy na Logitecha, to nie kupowac mediatecha (bo to syf, ja swego czasu zajechalem ja w 4 miechy, tracer potem ciagnal jakies.. 1,5, a teraz nowy a4tech za 25 pln ale z klawiszami skosnymi ;) , moze bedzie plaski teraz. Link do cudow a4techa http://www.a4tech.com/en/product1.asp?CID=100&SCID=101 Do tego widzialem ze maja fajna myszke dla graczy - x7 bodajze ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bo$s Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66523241 aukcja od tego samego osobnika co wczesniej, ale z fotkami nowego modelu.. porownując ostatnią fotke z tymi innymi widac ze w niektorych jest maly backspace i duzy enter a w innych odwrotnie.. Która lepsza ? Ja u siebie mam taką z dużym enterem i dużym backspacem :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 Osobiscie bardzoej mi pasuje duzy backspace. Mialem rozne klawiatury z małym klawiszem i niestety czesto w niego nie trafialem. Do malego entera da sie przyzwyczaic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=...1&MNO=KL(S)-5UP Takiego ustawienia klawiszy (delete, insert, page up itp.) straaasznie nie lubie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 @Yeti taaa mediatechy i te inne nie warte sa wogole zachodu... wprawdzie Logitech to Logitech i placimy za marke ( a jakby inaczej ) ale jest ona tego warta. @genghiskhan co po klawierce za 25 zeta ktora wytrzyma 3 miechy np. ? 4 na rok = 100 pln.... 100 pln = Logitech, ktory wytrzyma napewno wiecej niz rok ;) ... lepiej dozbierac/zarobic i miec cos dobrego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BusteR Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Ultrax Flat jest nie dosc ze bardzo ladna to wyglada na to ze jest bardzo praktyczna i wygodna chyba sobie ja sprawie na gwiazdke :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misda Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Ta z MediaTech jest spoko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Kupiłem miesiąc temu .. klawy używam dużo .. . ;) ale bez jaj literka a jest do połowy starta :blink: Jak zetrze się więcej klawizy to chyba to podlega gwarancji :>?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BarTweak Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 (edytowane) Mimo wszystko wybrałbym Logitecha. A to, ze sie scieraja sie to jest wina chyba materialu z jakiego jest wykonana klawiatura :blink: Edytowane 9 Października 2005 przez BarTweak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...