Skocz do zawartości
sztandar

Polskie Drużyny W Pucharze Uefa

Rekomendowane odpowiedzi

JAk dzisiaj się dowiedziałem , żadna Polska stacja nie zakupiła praw do czwartkowych meczy Pucharu UEFA. Nie zobaczymy w akcji Wisły Kraków , Groclinu i Marka Saganowskiego. Rozumiem , że TVN czy Polsat nie zakupił praw ale TVP ?? Tym bardziej , że rozeszło się o 20 tyś Euro czyli dla takiego molochu jak TVP polska grosze.

Ciekawi mnie na co idą nasze abonamenty na kolejne szmirowate telenowele typu Złotopolscy czy Klan ?? przecież w tej telewizji żywcem nic nie ma , Korzeniowski chrzani coś o kanale sportowym a żal mu 20 tys na mecze polskich druzyn , ale pewnie już niedługo zaserwują nam kolejny nudny mitting lekkoatletyczny który nikogo nie interesuje , albo mistrzostwa świata junirów w chodzie artystycznym.

Edytowane przez sztandar

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Proponuję zmienić nazwę tematu na mecz wisły w pucharze UEFA albo coś bo obecny jest nieaktualny a nie ma sensu nowego zakładać żeby pogadać o tym meczu. Co do wisły to najmocniejsza nie jest ale i tak myślę że lepsza od vittorii.

Swoją drogą dobrze że tvp uratowała twarz chociaż znając korzeniowskiego jakby w tym samym czasie był jakiś "arcy ciekawy" meeting lekkoatletyczny gdzieś w Mongolii to meczu i tak byśmy nie obejrzeli.

Wynik typuję na 2 : 0 dla Wisły.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgdonie z życzeniem zmieniłem nazwe tematu.

Co do szans naszych zespołów Wisła nawet po sprzedaniu Uche i Franka powinna spokojnie przejść Vitorie bo to słaby zespół , Groclin no cóż większych szans nie mają niestety Lille to uznana marka i dobrze zaczeła sezon więc raczej średnio grający Groclin nie zrobi w dwumeczu sztycha.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kompromitacja, wstyd i hańba,

co to miało być??? Z takim graniem i składem to nie wiem czy w okręgówce by się utrzymali...

Wydaje mi się, że to koniec Wisły...

Groclin sprawił pozytywną niespodziankę, chociaż spodziewałem się, że nie przegrają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To co pokazała Wisła woła o pomste do nieba , jeśli mistrz Polski przegrywa z ostatnią drużyną ligi portugalskiej to chyba coś jest nie tak.

Pomijam to , że styl gry wisły to po prostu kompromitacja , ale kto jest temu winny ?? Cały zarząd , mieli najlepszego trenera w Polsce Henia to zaczeli kombinować z Liczkami i pisarzami bo umówmy się z Engela taki trener jak i pisarz , powinien wylecieć z hukiem przecież ta gra Wisły nie ma żadnego sensu , a przypomina jak żywa gre Polskiej reprezentacji z ostatnich MŚ , kopnij do przodu może się obrońca pomyli , po co środek , po co skrzydła , myślę , że tym stylem zaskarbił by sobie serca kibiców zespołów Walijskich czy Irlandzkich , ale jego archaiczne ustawienia są beznadziejne.

Druga sprawa poprzyjmowali jakiś niby manadżerów , co tam robi taki Mielcarski chyba tylko czesze kase , bo miał być jakimś tam scoutem , a jakoś nowych zdolnych zawodników nie widzę , no chyba że wyscoutował garbatego Kryszałowicza który potyka się o własne nogi.

Wstyd na całą Europę .........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polska piłka to dno... Ja już się po niej niczego nie spodziewam... Powinni rozwiązać PZPN, utworzyć coś nowego do zarządzania całym tym śmietnikiem... Powinni zrobić najpierw porządek na 'górze'... Ciągłe afery, kupowanie wyników... Żygać się chce tym wszystkim...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i tak wisał jst cienka jak barszcza zwłaszcza treraz  ( niel icząc  p.borzka )  ale jhak dostana z ostania druzyna  ligi portugalskjiej to juzich nie che wiziec w tv

1649431[/snapback]

no i niech mi ktos powie ze nasz liga jezd mocna :mur:

listkiewicz musi odejsc :wink: :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A teraz napisze coś zupełnie serio , powinno się rozwiązać ligę zawodową i utworzyć lige amatorską tak jak to jest w Irlandii i Wali , czy Cyprze , co z tego że mamy zawodostwo grube miliony w budżetach i płacą w takiej Wiśle tysiące złotych tym nieudacznikom którym nawet się biegać nie chce po boisku.

Po co na mzawodostwo skoro i tak poziom naszych drużyn jest na poziomie ligi Irlandzkiej czy Walijskiej , a chyba nawet gorszy od ligi |Cypryjskiej skoro mistrz Polski odpada rok w rocznie z :

1.Drużyną która spadła z ligi Norweskiej Valerenga

2.Jakimiś kelnerami z Tbilsi

3.Z ostanią drużyną ligi Portugalskiej 3-0 gdzie Vitoria traci 8 bramek w lidze a strzela 1 :/

No to powiedzcie czy jest sens utrzymywać za grube miliony takich patałachów.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Aż dziw bierze, że nasza reprezentacja, która praktycznie oparta jest na byłych (zaznaczam byłych) zawodnikach Wisły wygrywa kilka meczów z rzędu i awansuje o 5 pozycji w rankingu FIFA na 17 miejsce...

Faktem jest, że Wisła to co miała najlepsze już sprzedała...

Arkadiusz Gołaś 1981-2005 :( - już nigdy nie obejrzę na żywo jego pięknych ataków z krótkiej...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra wiadomoś Czwartkowy mecz Goclinu w pucharze UEFA pokaże Eurosport w całej Europie :D fajnie bo oczywiście TVP nie zainteresowała się jedynym zespołem polskim który ma szanse awansowac , TVP pokaze pieknego radka bramkarza z kolegami ktorzy pewnie pobiegaja troche powybijaja i odpadna no coz jaki zespol taka telewizja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi