sztandar Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 (edytowane) JAk dzisiaj się dowiedziałem , żadna Polska stacja nie zakupiła praw do czwartkowych meczy Pucharu UEFA. Nie zobaczymy w akcji Wisły Kraków , Groclinu i Marka Saganowskiego. Rozumiem , że TVN czy Polsat nie zakupił praw ale TVP ?? Tym bardziej , że rozeszło się o 20 tyś Euro czyli dla takiego molochu jak TVP polska grosze. Ciekawi mnie na co idą nasze abonamenty na kolejne szmirowate telenowele typu Złotopolscy czy Klan ?? przecież w tej telewizji żywcem nic nie ma , Korzeniowski chrzani coś o kanale sportowym a żal mu 20 tys na mecze polskich druzyn , ale pewnie już niedługo zaserwują nam kolejny nudny mitting lekkoatletyczny który nikogo nie interesuje , albo mistrzostwa świata junirów w chodzie artystycznym. Edytowane 15 Września 2005 przez sztandar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 od dawna wiadomo ze w polsce nie ma piłki... nawet w TV ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 nie jestem pewien ale srodowe mecze LM chyba tez sa usuniete... tak mi sie obilo o uszy; x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 (edytowane) Na Eurosport będą :>?? Edytowane 13 Września 2005 przez Domik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gollumek Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 a z tego co ja slyszlaem to TVP bedzie transmitowac mecze wisly :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 slavOK- jak nie ma jak jest, vide Canal+. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 baa... a TVP...klapa jak zwykle... Ale Ligę Mistrzów w środę chyba też pokazują (Werder-Barca w TVP2 chyba ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 od dawna wiadomo ze w polsce nie ma piłki... nawet w TV ;/ 1646856[/snapback] Przykre, ale prawdziwe... Neistety... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasiela Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 a jednak będzie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 No i całe szczęście bo to by była kompromitacja TVP , szkoda , że nie będzie meczu Groclinu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 i tak wisał jst cienka jak barszcza zwłaszcza treraz ( niel icząc p.borzka ) ale jhak dostana z ostania druzyna ligi portugalskjiej to juzich nie che wiziec w tv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbencjusz Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Proponuję zmienić nazwę tematu na mecz wisły w pucharze UEFA albo coś bo obecny jest nieaktualny a nie ma sensu nowego zakładać żeby pogadać o tym meczu. Co do wisły to najmocniejsza nie jest ale i tak myślę że lepsza od vittorii. Swoją drogą dobrze że tvp uratowała twarz chociaż znając korzeniowskiego jakby w tym samym czasie był jakiś "arcy ciekawy" meeting lekkoatletyczny gdzieś w Mongolii to meczu i tak byśmy nie obejrzeli. Wynik typuję na 2 : 0 dla Wisły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agr Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Hmm, cale szczescie, ze mecz jest w tv, ale mecz w Portugalii jest o 21:30... Szkoda ze meczu Lens-Groclin nikt nie daje (mecz o 20:00). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Zgdonie z życzeniem zmieniłem nazwe tematu. Co do szans naszych zespołów Wisła nawet po sprzedaniu Uche i Franka powinna spokojnie przejść Vitorie bo to słaby zespół , Groclin no cóż większych szans nie mają niestety Lille to uznana marka i dobrze zaczeła sezon więc raczej średnio grający Groclin nie zrobi w dwumeczu sztycha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 (edytowane) sztandar Z tego co się orientuję Groclin gra z Lens a nie z Lille... Edytowane 15 Września 2005 przez psychodeliczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 MAsz racje psychodeliczny opsło mi się , sesja robi spustoszenie w głowie , tym bardziej Groclin nie ma szans z Lens. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yearman Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Wlasnie ogladam Mecz Wisły-wstyd 3:0 dla Portugalczykow. NIech sie wysprzedadza i zbuduja od nowa przeciez to nie jest zespol. Heh :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaL Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 (edytowane) no wisla wielkiej pilki nie pokazuje :lol2: tragedia .... Edytowane 15 Września 2005 przez HaL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 3jka do zera, Vitoria zegna frajera ;\ Groclin 1:1 Lens :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Kompromitacja, wstyd i hańba, co to miało być??? Z takim graniem i składem to nie wiem czy w okręgówce by się utrzymali... Wydaje mi się, że to koniec Wisły... Groclin sprawił pozytywną niespodziankę, chociaż spodziewałem się, że nie przegrają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 hahahahahah wisła rox, niech sprzedają brożka i kupują warzychę lyb koseckiego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 To co pokazała Wisła woła o pomste do nieba , jeśli mistrz Polski przegrywa z ostatnią drużyną ligi portugalskiej to chyba coś jest nie tak. Pomijam to , że styl gry wisły to po prostu kompromitacja , ale kto jest temu winny ?? Cały zarząd , mieli najlepszego trenera w Polsce Henia to zaczeli kombinować z Liczkami i pisarzami bo umówmy się z Engela taki trener jak i pisarz , powinien wylecieć z hukiem przecież ta gra Wisły nie ma żadnego sensu , a przypomina jak żywa gre Polskiej reprezentacji z ostatnich MŚ , kopnij do przodu może się obrońca pomyli , po co środek , po co skrzydła , myślę , że tym stylem zaskarbił by sobie serca kibiców zespołów Walijskich czy Irlandzkich , ale jego archaiczne ustawienia są beznadziejne. Druga sprawa poprzyjmowali jakiś niby manadżerów , co tam robi taki Mielcarski chyba tylko czesze kase , bo miał być jakimś tam scoutem , a jakoś nowych zdolnych zawodników nie widzę , no chyba że wyscoutował garbatego Kryszałowicza który potyka się o własne nogi. Wstyd na całą Europę ......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Brawo Sagan ! Widac ze nasz czlowiek. Legionista. Nawet po meczu powiedzial ze zawsze udaje mu sie wysoko Wisle ograc( 4:1 i 5:1 w Warszawie) Wisla zagrala dzis poprostu beznadziejnie. 3 bramka dla portugalczykow naprwde pierwszej urody :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Polska piłka to dno... Ja już się po niej niczego nie spodziewam... Powinni rozwiązać PZPN, utworzyć coś nowego do zarządzania całym tym śmietnikiem... Powinni zrobić najpierw porządek na 'górze'... Ciągłe afery, kupowanie wyników... Żygać się chce tym wszystkim... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Hiehie, Wisła to niezly sparingpartner. Niezle mozna po mordzie bic, nawet nie odda :D Nawet mi ich nie szkoda. Za wysoko glowy nosza po sukcesach w lidze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 i tak wisał jst cienka jak barszcza zwłaszcza treraz ( niel icząc p.borzka ) ale jhak dostana z ostania druzyna ligi portugalskjiej to juzich nie che wiziec w tv 1649431[/snapback] no i niech mi ktos powie ze nasz liga jezd mocna :mur: listkiewicz musi odejsc :wink: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 A teraz napisze coś zupełnie serio , powinno się rozwiązać ligę zawodową i utworzyć lige amatorską tak jak to jest w Irlandii i Wali , czy Cyprze , co z tego że mamy zawodostwo grube miliony w budżetach i płacą w takiej Wiśle tysiące złotych tym nieudacznikom którym nawet się biegać nie chce po boisku. Po co na mzawodostwo skoro i tak poziom naszych drużyn jest na poziomie ligi Irlandzkiej czy Walijskiej , a chyba nawet gorszy od ligi |Cypryjskiej skoro mistrz Polski odpada rok w rocznie z : 1.Drużyną która spadła z ligi Norweskiej Valerenga 2.Jakimiś kelnerami z Tbilsi 3.Z ostanią drużyną ligi Portugalskiej 3-0 gdzie Vitoria traci 8 bramek w lidze a strzela 1 :/ No to powiedzcie czy jest sens utrzymywać za grube miliony takich patałachów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Aż dziw bierze, że nasza reprezentacja, która praktycznie oparta jest na byłych (zaznaczam byłych) zawodnikach Wisły wygrywa kilka meczów z rzędu i awansuje o 5 pozycji w rankingu FIFA na 17 miejsce... Faktem jest, że Wisła to co miała najlepsze już sprzedała... Arkadiusz Gołaś 1981-2005 :( - już nigdy nie obejrzę na żywo jego pięknych ataków z krótkiej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Dobra wiadomoś Czwartkowy mecz Goclinu w pucharze UEFA pokaże Eurosport w całej Europie :D fajnie bo oczywiście TVP nie zainteresowała się jedynym zespołem polskim który ma szanse awansowac , TVP pokaze pieknego radka bramkarza z kolegami ktorzy pewnie pobiegaja troche powybijaja i odpadna no coz jaki zespol taka telewizja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...