nadi Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Tak jak w temacie i proszę ewentualnie jakiś link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 no przydał by sie .Ja go ptzynajmniej wgrywam a tu masz linka http://www.sis.com/support/driver/utility.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mooll Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Sorki ze odswierzam temat ale mam takie pytanko. Plyta k7s5a na sis 735. Zawiruszyla sie plytka i potrzebuje jakis sterownikow zeby uruchomic i zainstalowac usb. Wie moze skad takie cos sciagnac???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 Wszystkie stery z www.sis.com U mnie USB działa bez zadnych dodatkowych sterów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 Do ide nic nie instalowalem-mam standardowe drivery z Win2003. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 15 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2003 mam dwie plyty na SiS 735 i 746FX do obu instaluje IDE driver i AGP driver z oficjanej stronki sisa... do SiS746FX instaluje jeszcze USB2.0... w ecs nie musze instalowac USB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...