biker_xc Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Siemka czy ktos z was moze wie jak skonfigurowac apacha tak aby można bylo używac go jako serwera www?? Mam stale IP i chcialbym zrobic na swoim kompie serwer, umieszczac stronki itd, ale nie bardzo wiem jak to zrobic :( Serdecznie pozdrawiam PS. Szukałem juz na google, wiec dziekuje za tego typu rady <_< Jesli macie linki do jakichs dobrych stronek z konfiguracją apacha - najlepiej po polsku to byłbym bardzo wdzieczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 ja uzywałem kiedyś krasnalserv który zawierał apache'a. Z tego co pamietam to taki laik jak ja potrafił to odpalić więc problemów z tym nie było... Instalwoałeś.. uruchamiałeś i działał.. stronki zgrywałeś do odpowiedniego katalogu i voila... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 dla początkującego polecam WebSerw - all in one i ZERO problemow ale lepsza satysfakcja jak sam wszystko poinstalujesz i skonfigurujesz pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 httpd.conf jest w katalogu apache\conf tam znajdz linijke: ServerName zmien standardowe localhost na adres IP. mam nadzieje, ze to zadziala, bo ja sie w to nie bawilem i apache'a uzywam tylko do robienia stron lokalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...