michalak Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 WDC Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Ja mam BIV i nie narzekam ze to badziew - polecam go - jak wiadomo bo go mam :) A to czego moge odradzic to IBM Van.. padl mi i zmienilem na Zegate. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 moja barracuda jest pierwszym i ostatnim dyskiem jaki kupilem od firmy Seagate !!!! 4 razy stracilem wszystke dane dwa razy przez zlebany zasilacz :) wybaczam 2 razy przez kaprys dysku jeszcze raz nawali to pociągne go zbuta i zaniose do sklepu doplace i wezme inny dysk :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthi Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 WD - wydajnosc Seagate - cisza a jakbys chcial Matrox - troche tego i tego (takie niewiadomo co) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k2 Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Ja osobiscie nie wiem co wybrac w servisie powiedzieli ze WD Caviar to smiec, a bylem sklonny go kupic, ale za to polecili mi Baracude IV. Czy podjalem dobry wybor ??????ROTFL nie ma to jak słuchac ciuli w serwisie-pewnie mieli zawalony magazyn barakami które im nieszły Zgadza sie, ja ostatecznie zdecydowałem sie na caviara, lecz niestey nie mieli go na magazynie [musze czekac do poniedziałku, wszystkie poszły] za to seagate-ów i caviar z 2 MB cache mam cały magazyn i nie wiedza co z tym zrobic. Ja juz podjelem decyzje ostatecznie jestem za caviarem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Dobry wybór :] Sam chce kupić takie cacko jak tylko uzbieram $ :}. Caviar Rulez. WD tez:). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oleej Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Ale ja "jeszcze" nie zaluje ze wybralem Baracude, i mam nadzieje ze nie bede. A co do WDC polecam go wszystkim....... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 powiem tak. miałem dotychczas bar. IV i byłem z niej zadowolony. teraz mam caviara 80 jb, i też jestem zadowolony. oba dyski mi sie podobają. i gdyby nie ciągotka do nowych rzeczy, pewnie nadal mamialbym baracude. ps. a może alternatywnie maxtor ata/133 z 8 mb cache? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/// Kaszpir /// Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Kaszpir ale ty piedolisz guupoty ,az mi sie czytac nie chce . Pomysl jak cos piszesz !!!!!!! A twoj test o dupe potluc . I wcale nie pisze tego jako posiadacz BIV . :) Spoko ... Czyżby emocje chwyciły ??? Ciekawy jestem co takiego powiedziałem co Cię wkurzyło ... To niestety jest prawda ... A co do testu Twoja sprawa co sądzisz o TYM teście. Test był rzetelny (nie sponsorowany) a że Twój cudowny B4 tak fatalnie wypadł to nie moja wina .. Poprostu taki nędzny jest ... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Powiedzialem tobie ze nie mowie tego jako posiadacz tego dysku . Pozatym polecam wszystkim oba dyski , bo na codzien nieodczuwalne sa prawie zadne roznice w wydajnosci. A jezeli chodzi o test , jest kiepski ze wzgledu na sposob wykonania i testy , a nie dlatego ze BIV dostalo ( ja dobrre znam roznice wydajnisciowe miedzy tymi dyskami. ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
/// Kaszpir /// Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Powiedzialem tobie ze nie mowie tego jako posiadacz tego dysku . Pozatym polecam wszystkim oba dyski , bo na codzien nieodczuwalne sa prawie zadne roznice w wydajnosci. A jezeli chodzi o test , jest kiepski ze wzgledu na sposob wykonania i testy , a nie dlatego ze BIV dostalo ( ja dobrre znam roznice wydajnisciowe miedzy tymi dyskami. ) No cóż to twoja opinia ... Jest takie powiedzenie :) " Jeszcze się taki nie narodził aby każdemu dogodził ... " :-) Test był wykonany rzetelnie , z dokładnymi jasnymi komentrzami. A to że Tobie nie przypadł do gustu to już Twój problem. Najważniejsze że kilku tysiącom osób przypadł do gustu i pomógł im w wyborze dysku twardego. A zawsze się znajdzie ktoś komu zawsze coś nie będzie pasowało. Dajmy sobie spokój z dalszą rozmową bo niestety nie ma ona sensu ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...