Skocz do zawartości
Neo_x

Jaka grafika do 300 zeta??

Rekomendowane odpowiedzi

Na tym procku nie masz co szalec z grafika i wiecej niz gf3 i tak ci sie nie przyda. Pooszczedzaj i bierz za 450zeta gf3, Moze uzywany taniej? Albo cos klasy mx440.

to nie dla mnie.. dla kolegi..... jego komp to AMD Athlon XP 1600 i 128 ramu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na tym procku nie masz co szalec z grafika i wiecej niz gf3 i tak ci sie nie przyda. Pooszczedzaj i bierz za 450zeta gf3, Moze uzywany taniej? Albo cos klasy mx440.

to nie dla mnie.. dla kolegi..... jego komp to AMD Athlon XP 1600 i 128 ramu :)

To mu wciskaj swoja za 300 a sobie bierz cos lepszego 8)

Za 3 stowki to i tak najblizej do gf3, albo jakiegos radka 9000 (pro nie wiem ile kosztuje) inaczej procesor sie bedzie marnowal

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a taka propo..... masz fajnego jonnego bravo :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

thx. to moj idol 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

thx. to moj idol 8)

to dziwne........ moj tez 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe ja tez mam jonnego :)

btw. karty to niedawno widzialem (lublin) MSI gf4mx 400 64 ddr za 299,-

nie słyszałem o takiej karcie jak gf 4 mx 400 chyba 440 no dobra bo powiecie ze czepiam sie szczegółw...za 300zl niec faktycznie nie kupisz ..do nukaj te 40 zł i kup sobei radka 9000 ..spoko karta i wszystko w 3dmarku 2k1 zaliczone ..wydajnos tez niczego sobei i ta jakos obrazu nei do porównania z nv

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupuj uzywanego gf3. naprawde. albo radka 8500. nie ma co kupowac cienszej karty, wyrzucanie kasy. Za miesiac sie bedzie kolega wkurzal i i tak zmieni.

Jak nie ma kasy, to niech wlozy cokolwiek i oszczeda miesiac , 2 i bierze to co wyzej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

...ja nikomu nie polecal gf4mx miąłem i sie ciesze ze sie pozbyłem i na radka zamieniłem

Dlaczego się cieszysz, że się pozbyłeś? Ja bym się zamienił za darmo, ale nie z dopłatą.

-------------------------------------

Jako jedyny totaj poleciłbym Gf4MX i to właśnie Dream, bo się bardzo ładnie kręci (do oporu). W 3dmarku to co w podpisie, tylko na niektórych demkach będziesz miał skip'a.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciesze sie bo sie zamieniłem bez dopłaty a miałem karte identyko jak ty ..i w porównaniu do tego co mam teraz wyniki miałem wyrzsze i ogółnei lepsze ..a zreszta po co kupowac karte która jest kompatabilna z przestarzałem juz dx 7?? jak za 50 zł wiecej jest juz karta zgodna z dx 8,1 i wydajnos lepsza

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...