Neo_x Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Siema All.... jaka polecacie karte graficzna do 300 zeta?? Byl bym wzieczny gdybyscie jeszcze powiedzieli gdzie ja kupic w Wawie :) Pozdro :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Za 300 zł to nic ciekawego sie nie kupi no chyba że używane.Ja bym radził dołożyć 60 zł i kupić Radeona 9000.Albo kupić coś używanego . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 nie lepiej uszporować troche więcej kasiory i poczekać ???????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Na tym procku nie masz co szalec z grafika i wiecej niz gf3 i tak ci sie nie przyda. Pooszczedzaj i bierz za 450zeta gf3, Moze uzywany taniej? Albo cos klasy mx440. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Na tym procku nie masz co szalec z grafika i wiecej niz gf3 i tak ci sie nie przyda. Pooszczedzaj i bierz za 450zeta gf3, Moze uzywany taniej? Albo cos klasy mx440. to nie dla mnie.. dla kolegi..... jego komp to AMD Athlon XP 1600 i 128 ramu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Na tym procku nie masz co szalec z grafika i wiecej niz gf3 i tak ci sie nie przyda. Pooszczedzaj i bierz za 450zeta gf3, Moze uzywany taniej? Albo cos klasy mx440. to nie dla mnie.. dla kolegi..... jego komp to AMD Athlon XP 1600 i 128 ramu :) To mu wciskaj swoja za 300 a sobie bierz cos lepszego 8) Za 3 stowki to i tak najblizej do gf3, albo jakiegos radka 9000 (pro nie wiem ile kosztuje) inaczej procesor sie bedzie marnowal Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Na tym procku nie masz co szalec z grafika i wiecej niz gf3 i tak ci sie nie przyda. Pooszczedzaj i bierz za 450zeta gf3, Moze uzywany taniej? Albo cos klasy mx440. a taka propo..... masz fajnego jonnego bravo :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Na tym procku nie masz co szalec z grafika i wiecej niz gf3 i tak ci sie nie przyda. Pooszczedzaj i bierz za 450zeta gf3, Moze uzywany taniej? Albo cos klasy mx440. a taka propo..... masz fajnego jonnego bravo :lol: thx. to moj idol 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Na tym procku nie masz co szalec z grafika i wiecej niz gf3 i tak ci sie nie przyda. Pooszczedzaj i bierz za 450zeta gf3, Moze uzywany taniej? Albo cos klasy mx440. a taka propo..... masz fajnego jonnego bravo :lol: thx. to moj idol 8) to dziwne........ moj tez 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 ale skonczmy te pogaduszki... wrocmy do karty grafiki do 300 zeta :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeNeK Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 hehe ja tez mam jonnego :) btw. karty to niedawno widzialem (lublin) MSI gf4mx 400 64 ddr za 299,- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Ja polecam R7500. Wydajnosc w grach spox, ale w 3DMarku nie uswiadczysz paru testoof(brak vertex shadera) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 hehe ja tez mam jonnego :) btw. karty to niedawno widzialem (lublin) MSI gf4mx 400 64 ddr za 299,- nie..... nie..... polecajcie wszystko tylko nie MX-y :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 hehe ja tez mam jonnego :) btw. karty to niedawno widzialem (lublin) MSI gf4mx 400 64 ddr za 299,- JONNY BRAVO RUULEZZZ :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 hehe ja tez mam jonnego :) btw. karty to niedawno widzialem (lublin) MSI gf4mx 400 64 ddr za 299,- nie słyszałem o takiej karcie jak gf 4 mx 400 chyba 440 no dobra bo powiecie ze czepiam sie szczegółw...za 300zl niec faktycznie nie kupisz ..do nukaj te 40 zł i kup sobei radka 9000 ..spoko karta i wszystko w 3dmarku 2k1 zaliczone ..wydajnos tez niczego sobei i ta jakos obrazu nei do porównania z nv Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 za 300 zeta - hmmmm plytke drukowana od geforce fx to chyba kupisz :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 kupuj uzywanego gf3. naprawde. albo radka 8500. nie ma co kupowac cienszej karty, wyrzucanie kasy. Za miesiac sie bedzie kolega wkurzal i i tak zmieni. Jak nie ma kasy, to niech wlozy cokolwiek i oszczeda miesiac , 2 i bierze to co wyzej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 jak za tydzien wszyscy na forum beda mieli johnnego to ja rezygnuje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Uzywany GF3 lub nowy GF2Pro lub za pare pln. wiecej Radeon 9000 (sklanialbym sie ku ostatniej opcji). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Nalepiej Radeona ale ja mam gf4MX 440 i nie narzekam a dałęm za niż 240 zł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Nalepiej Radeona ale ja mam gf4MX 440 i nie narzekam a dałęm za niż 240 zł. ale MX to w koncu MX .... brak paru fajnych funkcji :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 gf 4mx to to samo co gf2 tylko ze na ddr i wieksze taktowanie ...ja nikomu nie polecal gf4mx miąłem i sie ciesze ze sie pozbyłem i na radka zamieniłem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 Siemka Mogę ci sprzedac GF4MX 440 ULTRA PROLINKA 290/440 @ 350/520 za 300zl z gwarancja pudelkiem gwarncja 23miechy! Pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laweciarz Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 ...ja nikomu nie polecal gf4mx miąłem i sie ciesze ze sie pozbyłem i na radka zamieniłemDlaczego się cieszysz, że się pozbyłeś? Ja bym się zamienił za darmo, ale nie z dopłatą. ------------------------------------- Jako jedyny totaj poleciłbym Gf4MX i to właśnie Dream, bo się bardzo ładnie kręci (do oporu). W 3dmarku to co w podpisie, tylko na niektórych demkach będziesz miał skip'a. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 30 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2002 ciesze sie bo sie zamieniłem bez dopłaty a miałem karte identyko jak ty ..i w porównaniu do tego co mam teraz wyniki miałem wyrzsze i ogółnei lepsze ..a zreszta po co kupowac karte która jest kompatabilna z przestarzałem juz dx 7?? jak za 50 zł wiecej jest juz karta zgodna z dx 8,1 i wydajnos lepsza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...