kuki1989 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 mam zamiar zmienic chłodznie na moim athlonie 2000+ ale nie mam na to duzych funduszy, a dodam jeszcze ze planuje podkrecic procesor, i który z podanych byłby najlepszym wyborem?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Na obu za dużo MHz nie wyciągniesz... lepiej sobie odłóż na Pentagrama QVC 100 Cu+ a przynajmniej AlCu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 zrobił bym to ale zaden pentagram mi sie do pudy nie zmiesci :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Na obu za dużo MHz nie wyciągniesz... lepiej sobie odłóż na Pentagrama QVC 100 Cu+ a przynajmniej AlCu 1648508[/snapback] czemu akurat wersje LITE ? w tej samej cenie masz ARCTIC Copper Silent 2TC rev.2.0 fakt co najwyzej wyciagnalem na nim 2300 MHz (ironia) ale mialem przynajmniej cicho - wyjalem czujnik z zeberek tak aby obroty przy maksymalnej temp 60C nie przekraczaly 1000 :> Na temat tego drugiego sie nie wypowiadam gdyz nie mialem stycznosci. Aczkolwiek Arctica tyle ze 2TC rev.2 jak najbardziej polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys25 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Mialem Copper lite - wlasnie sprzedaje na allegro, był całkiem przyzwoity. Zrobiłem na nim 2300 mhz i to był jego max. Jak na twój procek myslę ze wystarczy. Jest naprawdę bardzo cichy, zdecydowanie cichszy niz WR IV, a co do V to nie wiem. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 a co myslice o taki rozwiazaniu: kupic WR V i załozyc na niego Arctic Cooling - ARCTIC FAN 3 ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sołtys25 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Wtedy otrzymasz ekstremalnie ciche chłodzenie - ale gorzej z wydajnością. W copper lite jest 2200 obr na stałe, w fan3 chyba max 1700 to jednak sporo. Wydaje mi sie ze nie warto kombinowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki1989 Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 (edytowane) mi tam bardziej chodzi o wydajnosć niz o cisze, wkoncu co bedzie bardziej wydajne arctic czy WR V??? Edytowane 16 Września 2005 przez kuki1989 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...