DeeJ@y iCE Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Niedawno zamówiłem procka AMD Athlon 64 X2 4800+ .... I teraz pojawia się taki problem ... jaką płytę główną do tego wybrać , aby wszystko działało stabilnie i jednocześnie szybko ?? Płyta powinna mieć słącze AGP , ponieważ grafa któą posiadam ma właśnie takie , a niechcem jej narazie wymieniać . Z góry dzięki za wszelką pomoc !! Pozdrawiam iCE !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 musisz zakupić coś na NF3 (MSI K8N Neo2 lub DFI) - z tym że ostatnio nie miałem czasu śledzić co sie w sprzęcie podziało i nie wiem jak wygląda obsługa procków dwurdzeniowych na NF3 :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Na neo2 dwujajowce śmigają, więc problemów nie uświadczysz (100% gwarancji jednak nie dam, bo osobiście jeszcze w skrzynce x2 nie miałem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lateral Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 X2 4800+ i mx440 :) czy to jakaś prowokacja? hiehiehie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 (edytowane) Ja polecam wszystkie płytki na NF3Ultra, VIA K8T800Pro (ale tylko z obsługą HTx5) i VIA K8T890 - szczególnie atrakcyjne są K8T800Pro ze zwględu na stosunkowow niską cenę i wysoką jakość. Tak w ogóle czemu masz procka za kilka kafli, a grafikę za kilka dych? // przez grzeczność nie usuwam :D // Edytowane 13 Września 2005 przez Venice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 (edytowane) sa zastosowania dla ktorych grafa jest zbedna, moze on wlasnie do takich zastosowan potrzebuje tego procka? Co do mobo osobiscie polecam neo2 platinum, zero problemow. Edytowane 13 Września 2005 przez Buu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alepajonki Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 TUTAJ masz listę najlepszych płyt głównych na S939 z AGP. Sam zdecyduj którą wybierzesz - są bardzo zbliżone pod każdym względem (no oprócz CENY i O/C) - wszystkie oprócz MSI K8T Neo2-F, który obsługuje tylko HTx4 (1600MHz). Osobiście bym wybrał Gigabyte GA-K8V Ultra-939 ze względu na niewygórowaną cenę i wysoką jakość. PS. Pewnie ktoś powie - czemu dodałem do listy ową mobo MSI - przecież można wszystko dowolnie konfigurować, itd... - wszystko, ale oprócz szyny HT.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeeJ@y iCE Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 X2 4800+ i mx440 icon_smile3.gif czy to jakaś prowokacja? hiehiehie Hehe...... Konfiguracja w sygnaturce jest juz dawno nieaktualna .... Trzeba będzie ją zmienić :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...