Gumis7777 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Witam Zastanawiam sie nad kupnem Canona A610 albo IXUS 50 ? Doradzcie mi który byście wzieli ? Ps.Jestem kompletnym amatorem wtych sprawach ,chodzi mi glownie o ładne zdjęcia no i żeby niebył wielki pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Widac, ze sam nie wiesz co chcesz kupic. To dwa rozne aparaty. A610 i tak bedzie najlepszym wyborem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis7777 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 A co byscie powiedzieli otych aparatach (wszystkie sa w podobnej cenie) ? Olympus Camedia 760 UZ , Canon PowerShot S1 ,Canon PowerShot A610 Niemam pojecia co wybrac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...