Piotr_Sz Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Co sądzicie o tym serialu. Ja osobiście uważam że nie jest to robione na podstawie prawdziwych wydarzeń tylko wyreżyserowanych wydarzeń. A jakie jest wasze zdanie w tej sprawie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dszywala Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Strasznie wkurzają mnie ci ,,aktorzy" .. Nie oglądam bo mi się jakoś ciśnienie podnosi. :mur: Wpełni wyrezyserowany serial. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Reżyserka jak nic.. Czasami sytuacje i zbiegi okolicznosci są wprost nieprawdopodobnie smieszne ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 A znajomi policjanci wyśmiewają na czym świat stoi. Co nie zmienia faktu, że w moim domu ogląda namiętnie młodsza siostra o ile nie siedzi nad zadaniem domowym i ojciec - bo nic ciekawszego nie ma :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 ee przestańcie ja wole Kryminalnych, W 11 niż M jak Milłość, na wpsólnej:P etc. ;] mnie tylko bawia te wyroki na koniec:D które nijak się maja do rzeczywistości:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Hah. No przecież że reżyserowane :lol: Prawdziwa policja nie potrafi się uporać w tydzień z jakimś przestępstwem, a oni to tam robią w kilka dni. IMO głupotą jest pokazywanie takich seriali. A czemu ? Popatrzy sobie jakiś koleś jak policja działa, jak sprawdzają, potem popełni przestępstwo i zatuszuje wszyściutkie ślady ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Aktorzy-policjanci w tym serialu to IMO dno totalne. Uważam że Kryminalni są całkiem nieźli. Nie wiecie może czy są oni robieni na jakiejs licencji czy to całkowicie polska produkcja? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Na niemieckim kanale widziałem coś podobnego do W-11. Więc raczej na jakiejś licencji. Pewnie z USA :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Pfff nie chce nikawo ;] obrażać ;] wole Colombo lub Kojaka [; :D (oni ustalają poziom chyba że za 10 lat :D) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 dla mnie W11 to gniot... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 (edytowane) ten program to taki shit że normalnie nie wiem co powiedzieć :) BTW. moda na te seriale przyszła z Niemiec, te komisarze brutusy i inne ścierwa, niech jeszcze zrobią nam dubbing do każdego filmu, to się powiesze <_< Edytowane 13 Września 2005 przez danioX4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Wyreżyserowany szit..i 'sztuczna' wręcz gra aktorów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Ja wole Kobre - oddzial specjalny o 13:45 w TVN'e, o wiele lepszy, i niemiecki, takze i naklad pieniedzy i wypadkow i zdarzen jest o niebo lepszy... Polecam :wink:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilentMan Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Pani komisarz z W11 w jednym z wywiadów wypowiadała się na temat W11 i stwierdziła iż wiele z spraw tam przedstawianych, zdarzyło się w rzeczywistości w jej przeszłości... ale większość z spraw tam przedstawionych, w rzeczywistości była rozwiązywana całymi miesiącami a nie w przeciągu 40 minutowego odcinka, czy nawet podchodząc do tego od realiów serialowych - w przeciągu kilku dni. Co do mojej opinii na temat W11... moim zdaniem źle zrobili nie biorąc do tego serialu profesjonalnych aktorów. Komisarze policyjni jednak są cienkimi aktorami... ich intonacja, gestykulacja, ich teksty... wszystko to zajeżdża sztucznością. Jedno co mnie zastanawia to to, dlaczego reżyser jest aż tak głupi i nie zauważa tego że tam wszyscy posługują się tą samą intonacją. Tzn. chodzi mi o to że wszystkie postacie mają taki jakby charakterystyczny akcent który brzmi tak, jakby jakieś dziecko stremowane mówiło wierszyk przed publiką szkolną na sali gimnastycznej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Lipa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Ja wole Kobre - oddzial specjalny o 13:45 w TVN'e, o wiele lepszy, i niemiecki, takze i naklad pieniedzy i wypadkow i zdarzen jest o niebo lepszy... Polecam :wink:. 1647798[/snapback] Nom :) Tam przynajmniej auta mają fajne :D Albo jakieś biało-zielone porshe, albo merced bryknie przez ekran :D Nie to co w polsce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 W Polsce moze Ci bzyknac albo jakis malar, poldek, albo szmelc inny... Ale co ejst faktem, to jezdzi bardzo duzo dobrych samochodow... Nie raz widzialem w Warszawie jakies Porsche, Ferrari, Chryslera Crossfire'a, lub inne cacuszka... ;] Ale fakt faktem, ze na zachodzie jezdzi tego od z4J3B4n!4 ;];] Od cholery tego jezdzi no... ;];] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Oglądacie jakieś śmieszne seriale CSI - Las Vegas. Kroniki Kryminalne Las Vegas. Gil Grissom i reszta ekipy. Przecież to jest mistrzostwo, już nie mówie o licznych nagrodach, zrobieniu jeszcze dwóch innych seriali w tym stylu: CSI Miami i CSI New York (ze znaną obsadą). Można obejrzeć na dwójce. Tylko, że oni robią co chcą, przerywają serial, puszczają coś innego. Leci też na AXN ! Nie ma jak 5 serii na kompie ! ! ! Trochę na temat serialu: http://www.cbs.com/primetime/csi/bios/inde..._member=william Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_Sz Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Mnie śmieszą niektóre wyroki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Oglądacie jakieś śmieszne seriale CSI - Las Vegas. Kroniki Kryminalne Las Vegas. Gil Grissom i reszta ekipy. Przecież to jest mistrzostwo, już nie mówie o licznych nagrodach, zrobieniu jeszcze dwóch innych seriali w tym stylu: CSI Miami i CSI New York (ze znaną obsadą). Można obejrzeć na dwójce. Tylko, że oni robią co chcą, przerywają serial, puszczają coś innego. Leci też na AXN ! Nie ma jak 5 serii na kompie ! ! ! Trochę na temat serialu: 1647969[/snapback] Jak leci, to oglądamy :) Podobnie jak "Tajne akcje CIA" :] Trochę bajkowe, ale... o CIA dużo plotek krąży, i co jakiś czas się okazuje że najmniej prawdopodobna się okazuje prawdziwa :) Nieważne zresztą. Wracając do polskich seriali kryminalno-sensacyjnych, to chyba najlepszym do tej był polsatowski "Fala zbrodni". Może czasem przeginali, ale przynajmniej aktorzy grali jak trzeba (bo byli z górnej półki :P ). A stylizowane dokumenty w stylu w11 do mnie nie trafiały nigdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Oczywiscie, ze jest to serial. Ostatnio mialem niezla beke. Kogos tam chcieli aresztowac to ten lysy mowi - "wiesz tego co gonilismy tez trzeba przesluchac bo jest podejrzany" babka "tak masz racje" Wygladalo to tak jakby koles mial dalej mowic "ej, jeszcze ten co brzytwa pocial ta babcie, trzeba go dorwac" babka "wiesz co masz racje, to niebezpieczny typ". Noz sie w kieszeni otwiera na ten bezsensowny i debilny film. A te akcje z ukrytej kamery to polewka i nic wiecej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilentMan Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Moja babcia myślała że w11 to taki 'Big Brother' tylko o pracy policjantów - autentycznie myślała że to na prawdę :shock: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tech.tel Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Oglądam i to często, jak dla mnie jest Ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Fala Zbrodnii jest lepsza ;) .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Oglądam i to często, jak dla mnie jest Ok. 1648307[/snapback] Ja tylko w momencie jak robię sobie coś do jedzenia, a nic ciekawego nie leci. BTW - autor teamt założył, i nic się w nim nie udziela :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RogerWhite Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Bo wlasnie oglada w-11 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Nawet nawet, ale niektóre odcinki są tak nudne że zasnąć można... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 a ja w 11 bede bronil aktualnei jest to moj ulubiony serial :) i ta sztucznosc gry aktorow mi nei przeszkadza :) ]ma swoj urok :D ale to mnoze dlateog, ze po studiach wstepuje do pilicji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Włąśnie dlatego nie oglądam tego durnego serialu...wszyscy są tacy wyklepani na pamięc. łeee a teraz same odcinki z krakowa, jak oni mogą wogóle pokazywać taki szit . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tech.tel Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Włąśnie dlatego nie oglądam tego durnego serialu...wszyscy są tacy wyklepani na pamięc. łeee a teraz same odcinki z krakowa, jak oni mogą wogóle pokazywać taki szit . 1648570[/snapback] Nie przesadzaj, jest wiele wielewięcej shitów w TV a w11 jest w miarę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...