Fidel Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 W11 - wykonanie kiczowate ale oglada sie fajnie za to te seriale na 2ce sa juz wypas:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AceSkubi Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 A ja jak natrafie to ogladam W11 chocby z nudów. CHociaz ogladanie TV to u mnie rzadkośc. Ale Kryminalnych i Fale zbrodnii to uwielbiam :P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 w cos tam to gufno jkich mało teatrzyk dla naiwnych a pseudo aktorzy to porazka jak ich mao Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Czasami w W-11 sa fajne akcje, takie z zycia realnej Polski. Ale Kryminalni rlz, a takze jest fajne Magda M., taki jakis zwyczajny, ale fajny :wink:. :blurp:! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość on23warszawa Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 czekam na powtorke seriali z dziecinstwa dempsey i makepeace przykladowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Dziś wdziałem jak kręcili akcje na rondzie grunwaldzkim w Krakowie :D . Lamią... Jeden operator + dwóch aktorów= cała ekipa W-11 :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qnikzoor Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Już wole klan oglądać niż ten kicz. Ci aktorzy są śmieszni :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Oficer był naprawde dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly86 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Oficer był naprawde dobry 1650352[/snapback] Tak to byl przeboj, naprawde dobra realizacja TVP, i teraz w zwiazku z tym serialem, czy ma ktos nagrane wszystkie czesci :wink:? :arrow: GG: 7793756... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Tak to byl przeboj, naprawde dobra realizacja TVP, i teraz w zwiazku z tym serialem, czy ma ktos nagrane wszystkie czesci :wink:? :arrow: GG: 7793756... 1650498[/snapback] Dzisiaj w TVP 2 drugi odcinek o 22:45 chyba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Wyreżyserowany szit..i 'sztuczna' wręcz gra aktorów. 1647781[/snapback] No przeciez oto chodzi - ta nieudolna gra aktorow, duzo scen kreconych kamera "z reki" ma poglebiac przekonanie, ze to sa prawdziwi policjanci, ze caly ten serial jest na faktach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Wiesz jak byłem z kumplem ktory biegał z zielskiem to jak nas zawineli to było bardzo podobne jak z tego serialu więc cos w tym jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Pensjonat pod różą - rulez chyba teraz idzieP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kordek Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 ..jak dla mnie dno..niewiem nad czy sie tu rozwodzic.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr_Sz Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Dziwne też są dla mnie niektóre wyroki w stosunku do winy alebo za małe albo za duże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...