PRESTON Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 witam moze wydac wam sie ze to blachy problem ale niestety nie dla mnie jestem graczem i zmienilem karte na 6600gt poprzednio siedzialem na ati i z odswiezaniem nie mailem klopotow az do dzis wlaczam csa i mam tylko 60Hz wiemze w cs trzeba wymuszac wyzsze poprrzez zablokowanie vsync ale w moich sterach detonatorach 78.01 nie ma takiej opcji :/ slyszalem ze trzeba dodac wpis do rejestru zeby owa zakladka sie tam pojawila ale nie wiem jaki prosze o pomoc wolalbym to odblokowac w sterach niz uzywac jakis programow do odswiezania ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_szymono Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 A nie masz czegoś takiego jak zakładka "Zmiana częstotliwości odświażania"?? Można tam zmieniać odświeżanie dla każedej rozdzielczości i głębii kolorów. Jakby tego u ciebie nie było to zainstaluj NVTweak i uaktywnij odpowiednie zakładki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...