-Sid-The-Rat=> Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 naturalnei oryginalnym ghostem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 W sumie to powiem że nigdy ghostem sie nie bawiłem i pewnie bym sobei z nim nie poradził, ma ktos linka do jakiegos miniFAQ bo jest puźno a ja nie kwinie :) 3h z życia? nieeee sama instalacja zajmuje około 38min + jakies 30-40 na konfiguracje i gitara gra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 To zalezy jak chcesz sobie to wszystko spersonalizować. Mi dobre kilka minut to zajmuje sama konfiguracja Firefoxa (wtyczek), a to dopiero jeden program. Do tego konfoguracja samego WinXP, takie banały, jak wyłączenie przywracania, ustawienie ilości pamieci wirtualnej, styl okienek. To wszystko zajmuje sporo czasu. Potem jednak mam te przyjemność i wygode. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Poprawek nie uzywam, uzywam opery ktora konfiguruje w 2min, import zakladek i usuniecie kilku przyciskow, instalacja stylexp, psp, open office, zone alarm, foobar, stery do netu, stery do tela, jakis nero, the bat, no i to chyba na tyle? a wylaczenie przywracania, swap itp to sie robi odruchowo... w czym problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 25 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2005 (edytowane) Uzywam Mirandy, jej nawet nie musze ruszac i tak po formacie bedzie dzialaci jest 99x lepsza od gg, fakt o kodekach zapomnialem. Nie ma co robic OT bo i tak mnie nei przekonasz ze zajmuje mi to wiecej czasu :| Edytowane 25 Września 2005 przez Jaro87 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...