Skocz do zawartości
yuucOm

Program Do "optymalizacji"...

Rekomendowane odpowiedzi

W sumie to powiem że nigdy ghostem sie nie bawiłem i pewnie bym sobei z nim nie poradził, ma ktos linka do jakiegos miniFAQ bo jest puźno a ja nie kwinie :)

3h z życia? nieeee sama instalacja zajmuje około 38min + jakies 30-40 na konfiguracje i gitara gra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zalezy jak chcesz sobie to wszystko spersonalizować. Mi dobre kilka minut to zajmuje sama konfiguracja Firefoxa (wtyczek), a to dopiero jeden program. Do tego konfoguracja samego WinXP, takie banały, jak wyłączenie przywracania, ustawienie ilości pamieci wirtualnej, styl okienek. To wszystko zajmuje sporo czasu. Potem jednak mam te przyjemność i wygode.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Poprawek nie uzywam, uzywam opery ktora konfiguruje w 2min, import zakladek i usuniecie kilku przyciskow, instalacja stylexp, psp, open office, zone alarm, foobar, stery do netu, stery do tela, jakis nero, the bat, no i to chyba na tyle? a wylaczenie przywracania, swap itp to sie robi odruchowo...

w czym problem?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uzywam Mirandy, jej nawet nie musze ruszac i tak po formacie bedzie dzialaci jest 99x lepsza od gg, fakt o kodekach zapomnialem.

Nie ma co robic OT bo i tak mnie nei przekonasz ze zajmuje mi to wiecej czasu :|

Edytowane przez Jaro87

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi