Skocz do zawartości
pc_serwis

X700 W Notebooku

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Jestem tu nowy a trafiłem na to forum szukając informacji o wydajności układu X700 ale stosowanego w notebookach. Znalazłem na www.sklep.desktop.com.pl odpowiadającego mi notebooka, max wypasionego właśnie z X700 128MB, nagrywarką DVD i ekranem panoramicznym za 3999zł. Czy waszym zdaniem karta graf. zastosowana w tym notebooku będzie miała podobne (większe/mniejsze) osiągi jak karta do komputerów stacjonarnych?

Nigdzie nie znajduję testów tego notebooka a przesiadałbym się na niego z podobnego, tylko z PM1.7 z R9700 128MB. Czy warto? Cena kusi a biurkowy X700 jest wydajniejszy. Ma ktoś doświadczenia z mobilnym X700??

Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc.

PC_SERWIS

GG1998374

pcserwis(AT)vp.pl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam u siebie Mobility X700 128MB i w 3DMarku 2003 (z patchem) mam na default 5700pkt. (Omegi 5.6) Może to ci coś pomoże. Nie ma gry która by nie chodziła,tylko demo FEAR musiałem zmniejszyć detale na medium bo karta nie wyrabiała. Podaj jakiej firmy to lapek. Aha i masz forum o laptopach oddzielne na drugi raz :)

Edytowane przez motofan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[Podaj jakiej firmy to lapek.

1648386[/snapback]

jest na: http://www.sklep.desktop.com.pl/product_in...b06e8690154f6b8

chcę zamienić mojego z r9700 na tego właśnie i zastanawiam się czy dopłata ok 500zł (jak sprzedam swojego) warta jest wzrostu wydajności. Poza kartami różnica niewielka w lapkach tyle że mój ma Centrino 1.7 2MB L2 a ten z X700 ma Semprona 3000+.

Jutro chyba dam radę go przetestować na serwisie.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi