kedzil Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 witam, nie wiem, czy ktoś spotkał się już z takim problemem i czy ktokolwiek zna jego rozwiązanie. sprawa przedstawia się następująco: w pewnym momencie działania komputera, zamiast wyświetlania na ekranie normalnych znaków, po wciśnięciu np klawisza 'o' wpisuje się 'ok' , wciśnięcie 'p' daje '=p' itd. podejrzewam, że to jakiś robak. niestety ani norton AV, ani skaner mks online nic nie znalazły. nie znalazł także nic spybot ani adaware. nie pomogła zmiana pliku klawiatury z keybrd4 na keybrd2.sys nie wiem co począć, a w necie nie znalazłem opisu podobmego problemu. jeżeli ktokolwiek z Was spotkał się z czymś takim, to proszę o pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 witam, nie wiem, czy ktoś spotkał się już z takim problemem i czy ktokolwiek zna jego rozwiązanie. sprawa przedstawia się następująco: w pewnym momencie działania komputera, zamiast wyświetlania na ekranie normalnych znaków, po wciśnięciu np klawisza 'o' wpisuje się 'ok' , wciśnięcie 'p' daje '=p' itd. podejrzewam, że to jakiś robak. niestety ani norton AV, ani skaner mks online nic nie znalazły. nie znalazł także nic spybot ani adaware. nie pomogła zmiana pliku klawiatury z keybrd4 na keybrd2.sys nie wiem co począć, a w necie nie znalazłem opisu podobmego problemu. jeżeli ktokolwiek z Was spotkał się z czymś takim, to proszę o pomoc :) 1647649[/snapback] Tak spotkalem sie z tym, jak moja klawiatura spotkala sie z wodą ;) zobacz na innej klawiaturze, bo twoja chyba juz ma dosc albo domaga sie generalnego czyszczenia :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedzil Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 oka, to nie moja klawiatura, dlatego nie wiem w jakim jest stanie, ale sprawdzę to i dam znać ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...