_mag_ Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 (edytowane) już dawno pojawił się u mnie ten problem... mianowicie : gdy otwieram jakąkolwiek stronę www, ta raz wczytuje się w sekundę, raz pojawia się tylko tekst, innym razem tekst i połowa obrazów na stronie.. czasem nie pojawia sie wogóle, twierdząc że nie może nawiązać połączenia z internetem :???: Mam adminke na serwer, mogę wszystko poprzestawiać ,żebym tylko wiedział co, wątpie żeby to była wina mojego sprzętu / oprogramowania. Uzywam IE z nakładką "avant browser" - nawet nie myśle o zmianie, program jest sam w sobie dobry, kiedyś nie miałem z nim żadnych problemów ( na forefoxie strony ładują się wolno ale za to doczytuje wszystkie obrazy aż w końcu je wczyta.. trwa to troche ) . Nie mam żadnych wirów itp. Pingi do serwerów nie przekraczają 60ms LINK1 LINK2 fotki z sednem problemu ... I co ja biedny mam z tym zrobić ? @ DSL'a 1 MBit do tpsa, serwer na linuxie ( poldek ), łacze sporadycznie używane przez ssaczy itp, siedze praktycznie sam. Edytowane 13 Września 2005 przez _mag_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abdel_k9 Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Jak dla mnie to masz problem z MTU, poszukaj na forum, bylo sporo na ten temat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mag_ Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 przeszukałem właśine wszystkie fora w poszukiwaniu zwrotu MTU i Szukasz: MTU Niestety, wyszukiwanie nie zwróciło żadnych wyników. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...4entry1637354 tutaj mimo o windzie ale masz mtu. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_mag_ Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 (edytowane) ustawilem optymalne mtu u siebie na maszynie - niestety nic nie pomogło. EDIT: poddałem sie i postanowiłem połączyć sie przez proxy : w3cache.icm.edu.pl : 8080 - śmiga aż miło. Edytowane 14 Września 2005 przez _mag_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Czyli trochę temat pomógł [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...