hubcom Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 :D ,,Mój" kumpel prosił o złożenie kompa za 2500 bez monitora więc zaproponowałem mu: athlon 1800xp płytkę msi kt3 ultra 2 twardziel maxtor 30 gB 256 DDr Grafa GF4- 440 Vivo obudowa, st.dyskietek DVD muza zintegrowana lub SB 128 :D no i oczywiście to cena z giełdy a mogłem załatwić od kumpla co ma firmę i upust w hurtowni 15% co idzie za tym mógł się targować o lepszy zestaw :P A kumpel kupił ,,okazyjnie" bo mu kolega z media markt polecił Celeron 1,2 płyta gł. nie mam pojęcia jakiej firmy- zaplombowane jest -ale pewnie jakaś polska grafa GF4 400 no i teraz najlepsz: Sdram 256!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! obudowa standard twardziel 40gb segate U10 ???????????????????????????????????? no i kombo DVD,cdrom,CDRW 24 10 32 ha co wy na to kompa kupił za 2000 muza zintegrowana :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Moj qmpel zrobil podobnie :] mialem mu skladac kompa a on i tak kupil w makro Celka 466 i zintegrowana karta graf. na plycie nie wiem jakiej (tez plomby :P). Coz o takich ludziach mozna rzecz-idioci ew malo doswiadczeni (przez zycie hyhy;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 wcisneli mu resztowki zalegajace magazyn. Polska! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 szcze że wspułczyje twojemu koledze .A zreszta mogłes go ostrzeć przed kompami........... (jak to można nazwać kompam) z Media Marktu.Chyba sie machnołeś z tym GF4 400 .To miała być 2 mx albo 4 mx 420 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noso Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 biedaczek......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Wspolczuje zidiocialych kolegow, za te dwa tysiace to mozna bylo zlozyc niezlego kompa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 fakt - i tak do końca nigdy nie będzie wiedział co ma w środku - rozumiem, że w tej cenie dostał windoze - conajmniej XP Home? Czasami mam takich klientów (choć głównie składam sprzęt dla firm które obsługujemy - ale zawsze się zdaża znajomy kogoś tam kto koniecznie chce żeby mu coś lepszego złożyć niż dostanie "na mieście") - no i składam ofertę na zestaw za np. 2500zł a on przynosi mi ofertę hipermarketu za 2399 i wmawia mi że to to samo i taniej (no bo przecież dla niego GF4MX to to samo co 4200, szczególnie kiedy MX jest napisane bardzo małymi literkami. O różnicy w prockach 400/533 już nie wspomne) ehh.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 i jeszcze jedno - pociesz kolegę, mówiąc mu ile takie hipermarketowe g...no jest warte na giełdzie - mi w hutowych cenach wyszło 1550zł brutto to na giełdzie z 1400? dlatego pytałem czy dostał w tej cenie oryginalny system :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spentany Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 nie ma co - reklama robi ludzia wode z mozgu - tak jak ch** rydzyk - wielki mozgojeb ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Ludzka głupota niezna granic ! Jak by mój kumpel zrobił coś takiego to już by niebył moim kumplem bo sie z kretynami nie zadaje ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 mialem teki sam przypadek : gosc chcial zebym mu zlozyl stabilnego kompa wiec zaproponowalem msi kt3 ultra, athlon XP1800, gf4mx440, plus inne plus drukarke laserowa , plus drukarke iglowa (faktury) plus bardzo dobry monitor (nec) i to wszystko wyszlo kolo 5000 zl. i co gosciu zrobil? poszedl do vobisa i kupil celerona 2GHZ z tnt2m64 i z atramentowka i szajsowatym monitorem i to wszystko mu ledwo dziala i mowi ze "lepszy" zestaw znalazl. ehhh szkoda slow. najpierw sie pyta o zdanie a potem i tak madrzejszy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Gratuluje kumpla ! Pamietaj ze kto z kim przystaje takim sie staje ! Niestety frajerow i glupkow w tym kraju zawsze bylo od pyty ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Ja z tatmym qmplem zerwalem :] Po czesci przez to ze mnie nie posluchal a poczesci dlatego ze jest sk8 :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 dokladnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Ja z tatmym qmplem zerwalem :] Po czesci przez to ze mnie nie posluchal a poczesci dlatego ze jest sk8 To wyjaśnia jego nadzwyczajną inteligencje :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oski Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 nie ma co - reklama robi ludzia wode z mozgu - tak jak ch** rydzyk - wielki mozgojeb ;) ks. Tadeusz jest najlepszy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 nie ma co - reklama robi ludzia wode z mozgu - tak jak ch** rydzyk - wielki mozgojeb ;) ks. Tadeusz jest najlepszy :wink: Nie ksiadz tylko Ojciec!!! :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubcom Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Panowie jeszcze lepiej chce zagrać mój już nie kumpel - skomentowałem to co zrobił a on na to :D jest jeszcze szansa na wymianę na lepszy w media wszystko to samo no i no i no i proc p4 2GH a cena cena 2800 kur.................wa mać takich debili normalnie trzeba gdzieś zamykać. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubcom Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 panowie jest dołączona dyskietka z oprogramowaniem ,,PC DOS 2000 dyskietka startowa" żadnego oprogramowania Co to jest PC DOS 2000 ?????????????????????????? najnowszy Windows :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Takich to ja omijam z daleka. Całe szczęscie nie mam qumpli co by kupowali zestawy z marketu. Ostatnio dotarła do mnie oferta media-markt`u: Celeron 2.2GHz !! 256MB DDR 333 Savage 3D !!!!!!!!!!!! Baracuda IV 40GB lub 80, nie pamiętam płytka równiez albo jakaś badziewna na maxa, albo super dobra (tylko takie wsadzają) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Tylko pogratulować.mój wujek zrobił podobnie kupił w media za 2000 zł. kompa Celeron 2 GHZ GF 2 MX 400 64, i takie tam <span style="color:red;">[ciach!]</span>o na drugi dzień go oddał bo miał 70* C na procku.:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vegan Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 jadnym słowem ... media markt powinni tego zabronić :-) ludzie kupują różny szmelc w marketach i myślą że to okazja ... tak samo jak zobaczą kompa ... rany tylko 2500 zł ale taniocha :-) kupują szmelc a potem sie dziwią jak trzeba dołożyć drugie 2500 żeby jakoś "działał" Michał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 media markt kroluje w sprzedazy kompow dla idiotow ale faktycznie okazja wymiana cel 1,2GHz na 2GHz za 800zl ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Ogólnie markety wyznają zasade: im więcej Mhz tym lepiej sie sprzedaje komp - nie ważne że p* baleron ważne, że ma 2Ghz i do tego jakiś mx400 i sdr - no full wypas. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 i maja rację, ostatnio koleś poprosił mnie żebym mu złożył kompa do sklepu ale cytuję "żeby miał dużo megaherztów" , a jak zaproponowałem coś z AMD to powiedział że nie chce bo podobno te Durony są to [gluteus maximus]. Więc złoże mu coś na Celeronie 1700 chociaż za tą forsę miałby fajnego Athlona XP1700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majdan Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 i maja rację, ostatnio koleś poprosił mnie żebym mu złożył kompa do sklepu ale cytuję "żeby miał dużo megaherztów" , a jak zaproponowałem coś z AMD to powiedział że nie chce bo podobno te Durony są to [gluteus maximus]. Więc złoże mu coś na Celeronie 1700 chociaż za tą forsę miałby fajnego Athlona XP1700Ja bym na twoim miejscu takiemi idiocie to nawet kompa nie składał ! Niech pujdzie idiota do miediamarkt w końcu to sklep nie dla idiotów! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 eee tam przynajmnej bede mogł sobie dzięki temu DDR266 zamienić na DDR333 i wtedy jestem BARTON READY :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 Ja nic nie mowie ale moj ojciec mysli podobnie ;/. Mianowicie-przedtym sprzetem co mam teraz mialem PIII 800:). No i mowie mu ze wezme antka 1700+ ble ble i ze on ma w rzeczywistosci 1470mhz;]. A ojciec tu catat"ze wydajnosc nie podskoczy nawet 2x :D". Ciekawe nie?:] Po 30 minutowej sprzeczce wreszcie wygralem :D (kolejna wygrana bitwa na froncie z megahercozjadaczami ghyhyhy;]) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 parę lat temu kiedy byłem szczęśliwym posiadaczem AMD K6 233MMX, mój wujek pojechał do Carrefoura i zakupił sobie super komputer z P3 450Mhz. Ależ to była machina. Puki nie chciał, by mu akcelerator dołożyć... Mówi że plomby mało ważne, ma specyfikacje... Załatwiłem mu voodoo1 i zabrałem się za rozkręcanie... No i szok!!! Specyfikacja wyglądała mniej więcej tak: grafa 8 mega on board.(norma 16MB) modem on board lane on board dźwięk on board. 32 MB ram (normą już było 64) i dwa sloty : jeden PCI i jedna ISA. Do tego monitor Dayteck... pozazdrościć... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 29 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2002 tydzien temu kuzynka kupowala kompa spytala sie o rade, powiedzialem tak 1. jakas dobra plyta, kolo 450 zl, nie ecs 2. jakis XP procek 3. minimalnie 256 ddr i pan w vobisie wyperswadowal jej xp dlateago ze "to sa tansze procesory gorszej jakosci sa z nimi klopoty, przegrzewaja sie, zacinaja komputer" LOOOOLLL dostala celerona 1,8 a w tej cenie mogla miec xp 2.0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...