Skocz do zawartości
Mariusek

Co Zrobi Mmv Z Zepsutym Fx5900?

Rekomendowane odpowiedzi

Mama takie pytanie.Czy Ktos wie co robia w serwisie MMV z zepsutymi FX5900 GAINWARDA.Bo mam taka padnieta i na gwarancji tylko sie zastanawaiam jak dostane nowa to jaka?Przeciez tego juz nie produkuja wiec skad niby wytrzasna taka sama na wymiane? <_<

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Normalnie dostał byś coś w okolicach 6600GT, ale jak wspomniał DaRoN oni tam nawet GF3 mają :lol:.

Edit: gdyby jednak dawali 6600gt to bierz ją bez wahania. Kumpel kiedyś kłócił się (słusznie zresztą), żeby mu w sklepie wymienili na kartę kosztującą tyle, ile stara karta kiedyś. No to mu wykopali z magazynu starocia :).

Edytowane przez Assassin_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:D Fajnie by bylo jakby 6600gt dali.Swoja droga to ciekawe co mu odwalilo po 2 latach bezproblemowej pracy.Nie byl krecony bo nie potrzeba mi bylo.Gry w ktore gram nie sa tak wymagajace.a do samego neta i filmow to by starczylo to co mam teraz(Ati rage 3DII DVD+ czy jakos tak)Mam tez Voodoo 2 tylko stery pod Xp nie wiem gdzie znalezc? :?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:) Wlasnie dzis do mnie dzwonili z Serwisu MMV i zaproponowali nowa karte graficzna bo takich jak moja nie maja na wymiane.No i to co chcialem dostane czyli Gainward ultra 1960/xp GS(AGP) jest moja.A juz myslalem nad zmiana karty graficznej teraz po problemie.:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi