Mariusek Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Mama takie pytanie.Czy Ktos wie co robia w serwisie MMV z zepsutymi FX5900 GAINWARDA.Bo mam taka padnieta i na gwarancji tylko sie zastanawaiam jak dostane nowa to jaka?Przeciez tego juz nie produkuja wiec skad niby wytrzasna taka sama na wymiane? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focus_ Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2005 Jeszcze niedawno mieli na stanie FX'y 5900 Ultra - więc kto wie czy i Twojego nie mają ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Oni mają takie pokłady, że w zeszłym roku kolega wymieniał GF3 na NOWĄ więc powinni mieć 5900. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alcapone Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 spoko spoko napewno ci wymienia na nowa :P (wiem ze nie ma sie czym cieszyc :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Ta właśnie, mój efiks :lol: też powoli udaje się w stan spoczynku. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assassin_ Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 (edytowane) Normalnie dostał byś coś w okolicach 6600GT, ale jak wspomniał DaRoN oni tam nawet GF3 mają :lol:. Edit: gdyby jednak dawali 6600gt to bierz ją bez wahania. Kumpel kiedyś kłócił się (słusznie zresztą), żeby mu w sklepie wymienili na kartę kosztującą tyle, ile stara karta kiedyś. No to mu wykopali z magazynu starocia :). Edytowane 14 Września 2005 przez Assassin_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusek Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 :D Fajnie by bylo jakby 6600gt dali.Swoja droga to ciekawe co mu odwalilo po 2 latach bezproblemowej pracy.Nie byl krecony bo nie potrzeba mi bylo.Gry w ktore gram nie sa tak wymagajace.a do samego neta i filmow to by starczylo to co mam teraz(Ati rage 3DII DVD+ czy jakos tak)Mam tez Voodoo 2 tylko stery pod Xp nie wiem gdzie znalezc? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strongmen Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 www.3dfxzone.it = stery voodoo - najlepsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusek Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2005 :) Wlasnie dzis do mnie dzwonili z Serwisu MMV i zaproponowali nowa karte graficzna bo takich jak moja nie maja na wymiane.No i to co chcialem dostane czyli Gainward ultra 1960/xp GS(AGP) jest moja.A juz myslalem nad zmiana karty graficznej teraz po problemie.:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 Nie ma to jak mieć szczęście. Ja czekam aż moja padnie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusek Opublikowano 6 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2005 No wczoraj wreszcie dostalem swojego 6600GT.Wyglada duzo biedniej ale dziala duzo lepiej: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...