kris1111 Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Mam uruchomiony drugi komputer z win98 . mam pootwierane ważne dokumenty i włączył mi sie wygaszacz. niestety komputer nie jest mój i nie znam hasła. Jest możliwość usunięcia go??????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Mam uruchomiony drugi komputer z win98 . mam pootwierane ważne dokumenty i włączył mi sie wygaszacz. niestety komputer nie jest mój i nie znam hasła. Jest możliwość usunięcia go??????????? 1647842[/snapback] Jak nie znasz hasła to nie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Nie wiem, ale może da się coś w rejestrze zdziałać... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Nie wiem, ale może da się coś w rejestrze zdziałać... 1649350[/snapback] Jak wejdziesz do rejestru bez ponownego uruchomienia kompa? Bo chyba chodzi o to żeby nie stracić nie zapisanych danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 To jak masz coś bardzo ważnego to możesz próbować różne kombinacje na klawiaturze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubolo Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 zamiast wpisywac haslo sprobuj zrobic anuluj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 a) Poczekaj na właściciela z włączonym kompem B) Poczekaj na właściciela z kompem w stanie wstrzymania c) Zawsze pytaj o takie rzeczy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...