TOMAHAWK_ Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 w sumie popieram Sikora, boisko do kosza to boisko do kosza, a nie do nogi, gra o 1 w nocy też niezbyt ale niektórzy starzy ludzi są totalnie upierdliwi, sam miełem kilka sytuacji (powtarzającyhc się notorycznie) mieszkam na 4 piętrze i nie chce mi się wnosić go co chwile na 4 piętro, jak chce się czegoś napić w domu, za 5 minut i tak znowu ide jeździć, a jakdna 'babcia' się tak rzuca że nie sposób wytrzymać, podobnie było jak z psem wychodziłem i nie zamykałem drzwi, jakiś 'dziadek' też się 'pluje' o to, a za 5 minut i tak wróce nazot czasem wystarczy powiedzieć 'chłopcy, możecie nie grać o tej porze ??' ale jak bajtel ani razu nie dostał pasem od starego to jest egoistą i się z nim nie dogadasz co do ostatniego postu CH3RRY-JU!C3, to polska i wogle cały świat jest przepełniony sterotypami, przeca nie każdy, kto się ubiera jak metalowiec nie pocina się i nie składa ofiar z kotów, ani nie każdy kto ubiera się jak hiphopowiec pali trafki (choć pewnie z 2/3 mojej klasy jara) itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...