mkl Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 (edytowane) Troche srebrenej pasty titana wyszlo poza rdzen celeronka 466. obczyscilem to ostroznie. w prockach amd jak wyjdzie troche poza rdzen to jest bum, a czy w przypadku tych celeronkow tez tak jest ? Edytowane 14 Września 2005 przez mkl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elh Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 LOL, to sie z angielska nazywa urban legends, to ile komputerów w ten sposób wysadziłeś w powietrze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 (edytowane) Ten "srebrny" Titan nie przewodzi prądu więc nie masz się czym martwić. Wiem bo sprawdzałem - jeszcze za "bajtla" upaćkałem nim całego Athlona 1700+ i nie było z nim żadnych problemów, działa do dziś. EDIT: właśnie sprawdziłem miernikiem i moja teoria się potwierdza - Silver Grease nie jest przewodnikiem. Ale to nie zmienia faktu, że jest najgorszą pastą z jaką miałem kiedykolwiek do czynienia. Nie dość, że wydajność jest do d*** to na dodatek koszmarnie brudzi wszystko co się nią posmaruje. Edytowane 14 Września 2005 przez Stiff Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 sorry, za glupie pytanie, ale potrzebuje 100% pewnosci ;] oto co pisze na tubce: Heatsink Compounds Silver Grease TTG-S104 NET WEIGHT: 1,5g Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stiff Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Nop, mam dokładnie to samo. Jestem pewien, że nie przewodzi, ale odpowiedzialnosci za Twój sprzęt na siebie nie biorę :) Nie masz się czego obawiać, jednak dla pewności wyczyść sobie ten procesor w miarę mozliwości. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 ok dzieki, jak bede mial do niego mobo to napisze czy jest dobrze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grimlock Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 ok dzieki, jak bede mial do niego mobo to napisze czy jest dobrze :) 1648068[/snapback] Smaruj i nie marudź, miałem Celerona 900@1350 (nie miały jeszcze heatspreadrów) i wszystko chodziło oki. :wink: Zresztą na tym Celeronie (na wierzchu) nie ma nic co mogłoby powodować zwarcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Smaruj i nie marudź, miałem Celerona 900@1350 (nie miały jeszcze heatspreadrów) i wszystko chodziło oki. :wink: Zresztą na tym Celeronie (na wierzchu) nie ma nic co mogłoby powodować zwarcia. 1648079[/snapback] chodzi mi o to, ze juz troszke sie zabrudzilo poza rdzeniem ;] na teraz kupie AS5 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOn Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 ile wyciągnąłes z tego celerona 466 ?? jaką masz płyte? tez mam takiego :D ,tylko mam płyte do bani i dużo z niego nie wyciągne :( przy 525 lubił sie zwiesić. ps dobre stare czasy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 (edytowane) na boxowym - 540 na wodnym- 650 a na plycie, shiciarskiej acorpa ;] teraz chcialem cos abita pod s370 kupic i smigac :) Edytowane 14 Września 2005 przez mkl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Jeszcze tylko 25 postow... dasz rade dzisiaj. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 a to się zdziwicie :-) widać titan różnie jakość trzyma, kiedyś mi trochę kapło na pewnego solteka i już nie wstał :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...