Skocz do zawartości
mkl

Lam3 Pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Troche srebrenej pasty titana wyszlo poza rdzen celeronka 466. obczyscilem to ostroznie.

w prockach amd jak wyjdzie troche poza rdzen to jest bum, a czy w przypadku tych celeronkow tez tak jest ?

Edytowane przez mkl

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ten "srebrny" Titan nie przewodzi prądu więc nie masz się czym martwić. Wiem bo sprawdzałem - jeszcze za "bajtla" upaćkałem nim całego Athlona 1700+ i nie było z nim żadnych problemów, działa do dziś.

EDIT: właśnie sprawdziłem miernikiem i moja teoria się potwierdza - Silver Grease nie jest przewodnikiem. Ale to nie zmienia faktu, że jest najgorszą pastą z jaką miałem kiedykolwiek do czynienia. Nie dość, że wydajność jest do d*** to na dodatek koszmarnie brudzi wszystko co się nią posmaruje.

Edytowane przez Stiff

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nop, mam dokładnie to samo. Jestem pewien, że nie przewodzi, ale odpowiedzialnosci za Twój sprzęt na siebie nie biorę :)

Nie masz się czego obawiać, jednak dla pewności wyczyść sobie ten procesor w miarę mozliwości.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok dzieki, jak bede mial do niego mobo to napisze czy jest dobrze :)

1648068[/snapback]

Smaruj i nie marudź, miałem Celerona 900@1350 (nie miały jeszcze heatspreadrów) i wszystko chodziło oki. :wink: Zresztą na tym Celeronie (na wierzchu) nie ma nic co mogłoby powodować zwarcia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Smaruj i nie marudź, miałem Celerona 900@1350 (nie miały jeszcze heatspreadrów) i wszystko chodziło oki.  :wink:  Zresztą na tym Celeronie (na wierzchu) nie ma nic co mogłoby powodować zwarcia.

1648079[/snapback]

chodzi mi o to, ze juz troszke sie zabrudzilo poza rdzeniem ;]

na teraz kupie AS5 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi