zimn Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 (edytowane) Mam problem kupiłem akumulatorki niklowo-wodorkowe Dysponuje jednak ładowarką do akumulatorków niklowo-kadmowych czy mogę jej użyć Edytowane 14 Września 2005 przez zimn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimn Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 nie chcecie nic mówić to sam znalzłem http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic...umulatorki+nicd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Mam problem kupiłem akumulatorki niklowo-wodorkowe Dysponuje jednak ładowarką do akumulatorków niklowo-kadmowych czy mogę jej użyć 1647937[/snapback] Czasami mozna czasami nie, zalezy od ladowarki... Jak masz skad odczytac prad ladowania to odczytaj, i bedziesz mogl sobie policzyc jaki czas maja sie ladowac (tylko trzeba pamietac kiedy je wyjac!) chyba ze prad bedzie taki maly np. C0,1 ... to przeladowanie nie bedzie im grozic.. ale musimy znac parametry ladowarki i akku "pojemnosc". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...