ricko11 Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Witam. Mam pewien dylemat. Planuje zakup nowej karty i wacham sie pomiedzy 7800gt a 6800gt. 6800gt od asusa moge miec za 1300zl ze sklepu w moim miescie a 7800gt za ok 1500zl dostane w sklepie internetowym na drogim koncu polski. Moje pytanie brzmi- czy warto doplacac te ok 200zl i ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> 7800gt bo naprawde widac roznice w wydajnosci (gram w 1024x768 w full detal z filtrem ale bez aa), czy raczej nie bawic sie w te wszystkie wysylki, sklepy wirtualne,ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> 6800gt i podkrecic do ultry?? Jak ktos widzial obie karty w akcji to nie sie wypowie- bede wdzieczny. I taka jeszcze sąda :)- czy ma dla was znaczenie czy towar byl kupowany w waszym miescie i gwarancja zalatwiana jest na miejscu czy raczej nie ma dla was znaczenia to ze np trzeba bedzie gwarancje realizowac poprzez wysylke?? Bede wdzieczny za wszystkie porady i za odp na pytanie z sądy:)!! POZDRAWIAM!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendezX700 Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 (edytowane) jak masz kasę na 7800GT to się nie zastanawiaj tylko ją bierz przecierz to jest jedna z najlepszych kart na rynku lepiej się bawić w te wszystkie wysyłki i mieć porządną kartę, ja też przez neta kupiłem www.komputronik.pl i czekałem 2 dni wszystko przebiegło bezproblemowo towar dotarl w calości :D Edytowane 14 Września 2005 przez mendezX700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricko11 Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 (edytowane) jak masz kasę na 7800GT to się nie zastanawiaj tylko ją bierz przecierz to jest jedna z najlepszych kart na rynku lepiej się bawić w te wszystkie wysyłki i mieć porządną kartę, ja też przez neta kupiłem www.komputronik.pl i czekałem 2 dni wszystko przebiegło bezproblemowo towar dotarl w calości :D 1647996[/snapback] Wiem ze to jest prawie najlepsza karta ale z testow wynika ze wyprzedza ultre o ok 4-5fps. I o to mnie wiecej mi chodzi- czy dla tych kilku klatek warto wydac w przypadku zakupu w komputroniku ok 350zl wiecej?? Edytowane 14 Września 2005 przez ricko11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mendezX700 Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 warto brać 7800gt moze nie ze wzgledu na te fps ale na potoki ultra ma 16 gt ma 20 7800gt jest nowszy technologicznie;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 miedzy 7800GT a 6800GT@ultra w tej rozdzialce co grasz nie bedzie duzej roznicy w wiekszosci obecnych gier - ale gdy rozpowrzechni sie hdr to juz da sie to odczuc - jak najbardziej warto doplacic 200zl i brac tego 7800GT , lub poszukac tanszej 6800GT za 1.1k -wtedy przy 400zl mozna sie juz zastanawiac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narkoman Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 tez sie tak zastanawialem, najpierw byla opcja 6600gt, potem 6800gt az wkoncu stanelo na 7800GT :D... kupilem w www.komsad.pl paczka doszla praktycznie nastepnego dnia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Jak najbardziej 7800GT, więcej potoków, nowsza technologicznie, jak na taką wydajność dobra cena. Poczytaj sobie jeszcze to(jak nie czytałeś) http://www.nvision.pl/content.php?article.67 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricko11 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Dorwalem w hurtowni 7800gt Galaxy za 1480zl :D !! I juz po dylemacie :D !! Teraz tylko musze czekac az przyjdzie do nich dostawa i od ok. poniedzialku bede sie cieszyl nowa grafa!! Dzieki wszystkim za pomoc!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Dorwalem w hurtowni 7800gt Galaxy za 1480zl :D !! I juz po dylemacie :D !! Teraz tylko musze czekac az przyjdzie do nich dostawa i od ok. poniedzialku bede sie cieszyl nowa grafa!! Dzieki wszystkim za pomoc!! 1650027[/snapback] mozesz podac jakies namiary na tą hurtownie ? :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ricko11 Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 mozesz podac jakies namiary na tą hurtownie ? :)) 1653417[/snapback] :D Spoko. Hurtownia Action w Szczecinie na ul. Szczawiowej 53d. Az sie zdziwilem ze mieli taka karte bo od jakiegos czasu to tam sama bieda byla a tu taka niespodzianka :D ... Karte mam od piatku bo szybciej dojechala i powiem wam ze popierdziela niezle!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...