Skocz do zawartości
ricko11

7800gt Czy 6800gt@ultra

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam pewien dylemat. Planuje zakup nowej karty i wacham sie pomiedzy 7800gt a 6800gt. 6800gt od asusa moge miec za 1300zl ze sklepu w moim miescie a 7800gt za ok 1500zl dostane w sklepie internetowym na drogim koncu polski. Moje pytanie brzmi- czy warto doplacac te ok 200zl i ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> 7800gt bo naprawde widac roznice w wydajnosci (gram w 1024x768 w full detal z filtrem ale bez aa), czy raczej nie bawic sie w te wszystkie wysylki, sklepy wirtualne,ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> 6800gt i podkrecic do ultry?? Jak ktos widzial obie karty w akcji to nie sie wypowie- bede wdzieczny. I taka jeszcze sąda :)- czy ma dla was znaczenie czy towar byl kupowany w waszym miescie i gwarancja zalatwiana jest na miejscu czy raczej nie ma dla was znaczenia to ze np trzeba bedzie gwarancje realizowac poprzez wysylke??

Bede wdzieczny za wszystkie porady i za odp na pytanie z sądy:)!! POZDRAWIAM!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak masz kasę na 7800GT to się nie zastanawiaj tylko ją bierz przecierz to jest jedna z najlepszych kart na rynku lepiej się bawić w te wszystkie wysyłki i mieć porządną kartę, ja też przez neta kupiłem www.komputronik.pl i czekałem 2 dni wszystko przebiegło bezproblemowo towar dotarl w calości :D

Edytowane przez mendezX700

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak masz kasę na 7800GT to się nie zastanawiaj tylko ją bierz przecierz to jest jedna z najlepszych kart na rynku lepiej się bawić w te wszystkie wysyłki i mieć porządną kartę, ja też przez neta kupiłem www.komputronik.pl i czekałem 2 dni wszystko przebiegło bezproblemowo towar dotarl w calości :D

1647996[/snapback]

Wiem ze to jest prawie najlepsza karta ale z testow wynika ze wyprzedza ultre o ok 4-5fps. I o to mnie wiecej mi chodzi- czy dla tych kilku klatek warto wydac w przypadku zakupu w komputroniku ok 350zl wiecej??

Edytowane przez ricko11

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

miedzy 7800GT a 6800GT@ultra w tej rozdzialce co grasz nie bedzie duzej roznicy w wiekszosci obecnych gier - ale gdy rozpowrzechni sie hdr to juz da sie to odczuc - jak najbardziej warto doplacic 200zl i brac tego 7800GT , lub poszukac tanszej 6800GT za 1.1k -wtedy przy 400zl mozna sie juz zastanawiac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dorwalem w hurtowni 7800gt Galaxy za 1480zl  :D  !! I juz po dylemacie  :D  !! Teraz tylko musze czekac az przyjdzie do nich dostawa i od ok. poniedzialku bede sie cieszyl nowa grafa!! Dzieki wszystkim za pomoc!!

1650027[/snapback]

mozesz podac jakies namiary na tą hurtownie ? :))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mozesz podac jakies namiary na tą hurtownie ? :))

1653417[/snapback]

:D Spoko. Hurtownia Action w Szczecinie na ul. Szczawiowej 53d. Az sie zdziwilem ze mieli taka karte bo od jakiegos czasu to tam sama bieda byla a tu taka niespodzianka :D ... Karte mam od piatku bo szybciej dojechala i powiem wam ze popierdziela niezle!!! :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi