guliwer Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 (edytowane) Witam mam obudowe http://www.allegro.pl/show_item.php?item=63664619 chodzi mi o to jak ustawic wentylatory aby zrobic w niej prawidlowy obieg powietrza sa 3 wentyalory na dyski ale one jakby przedmuciach!a powietrze przez dyski i wylatuje z drugiej strony, sa 2 duze wentyle 120mm jak je ustawic maja wyciagac czy wpychac powietrze + 3 wentyle w panelu bocznym jak je wszytskie poustawiuac aby byl prawidlowy obieg powietrza Edytowane 14 Września 2005 przez guliwer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Witam mam obudowe 1648160[/snapback] :blink: a myslalem ze to ja mam duzo wiatrakow :D a swoja droga gdzies widzialem test z ktorego wynikalo iz najlepsze efekty jesli chodzi o wentylacje budy osiaga sie z samym wyciagajacym z tylu albo wyciagajacym z tylu i z gory.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloperflake Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Z prawej strony (92mm), wentylatory wciagaja powietrze i przy okazji chłodza dyski Z lewej (80 lub 92 mm) wkrecone siatke, one maja takze wciagac powietrze beda chłodziły grafike i inne urzdzenie w PCI Tylne 12 mm wyciagaja powietrze wspomorze je zasilacz bedzie robił to samo ps. podobnych tematow na forum bylo bardzo wiele trzeba szukac , po drugie trzeba było uwazac na lekcjach fizyki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...