REveAL Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Mam pytanie odnosnie kart zintegrowanych w laptopie..wiadomo ze nie sa rewolucyjne jak AC97 (dzwiek)....ale czy np taka karte jak SIS M760GX z max. 128MB zintegrowanej pamięci video mozna porownac moca i mozliwosciami do innej kart firmy ait lub nvidia?....czy to jest taki gf 4 mx? czy moze gorzej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Akurat co do Sis-a to dokładnie nie wiem,ale najprawdopodobniej jest to karta gorsza niż GF4 MX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REveAL Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 motofan napisał(a): Akurat co do Sis-a to dokładnie nie wiem,ale najprawdopodobniej jest to karta gorsza niż GF4 MX. 1648381[/snapback] kurcze to mam dulemat..a wg ceibie ten laptop HP http://arest.pl/index.php?inc=produkt&back...id=48&grupa=427 bylby lepszym rozwiazaniem niz http://arest.pl/index.php?inc=produkt&back...id=48&grupa=424 ten hp ma tv-outa na 100% i karte graf geforce..tylko kurcze 32 mb ma tylko..to jakis syf?..ktory laptop bardziej polecasz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Mówiąc szczerze to wolałbym Asusa,ale dlatego że sam go mam i miałem niemiłe przejścia z laptopem HP.Natomiast szczerze mówiąc jeśli szukasz laptopa do gier odrobinę nowszych to nie zagrasz na żadnej z przedstawionych propozycji.Po prostu do 3000zł nie kupisz lapka żeby sobie można było w większość trochę nowszych gier popykać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REveAL Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 motofan napisał(a): Mówiąc szczerze to wolałbym Asusa,ale dlatego że sam go mam i miałem niemiłe przejścia z laptopem HP.Natomiast szczerze mówiąc jeśli szukasz laptopa do gier odrobinę nowszych to nie zagrasz na żadnej z przedstawionych propozycji.Po prostu do 3000zł nie kupisz lapka żeby sobie można było w większość trochę nowszych gier popykać. 1648615[/snapback] nie, nie..ja nie chce grac w nowe gry....od tego mam kompa na biorku...chcialbym zeby chodzily mi bez problemu takie gry jak....worms world party, heroes 3, broken sword 2 , monkey island 3, tomb raider - tomb raider 5...tego typu..a nie gry gta sa, czy driver 3...nie nie....jak myslisz asus sprawdzi w tych starszych grach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Hmm,myślę że w większości tak ale różnie bywa.Najlepiej byłoby jeśli miałbyś możliwość przetestowania takiego laptopa w sklepie,i wtedy byś coś zarzucił.Ale wiem że to jest z reguły niemożliwe. Może niech się wypowie ktoś kto ma tego typu kartę u siebie.Poszukaj na forum w sygnaturach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 (edytowane) REveAL napisał(a): ...chcialbym zeby chodzily mi bez problemu takie gry jak....worms world party, heroes 3, broken sword 2 , monkey island 3, tomb raider - tomb raider 5...tego typu..a nie gry gta sa, czy driver 3...nie nie....jak myslisz asus sprawdzi w tych starszych grach? 1648699[/snapback] w takie gry mozna pograc na 8MB karcie graficznej,wiec o czym my piszemy :wink: Edytowane 14 Września 2005 przez Phuong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roodin Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 to wszystko chodzi u mnie przy 16mb przydzieonym tak że nie ma co się nad tym zastanawiać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
REveAL Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 roodin napisał(a): to wszystko chodzi u mnie przy 16mb przydzieonym tak że nie ma co się nad tym zastanawiać 1648845[/snapback] no to sie bardzo ciesze...bo w inne gry naprawde nie bede gral na laptopie :)...to ma byc przede wszystkim lapik do pracy.....dzieki za posty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michrz Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 ten GF Go 420 jest b. wydajną kartą. Ma 32 MB ale pamięci dedykowanej, na laptopie z AMD Athlonem 3000+ i z 512 MB RAM chodziło płynnie NFSU2 na max detalach... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...