tatutek Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Witam Nie wiem co się dzieje z moim pen draiwem. Nagrałem na niego trochę plików wordowskich i exelowskich i po włożeniu go do USB w domu okazało się że nic na nim nie ma. Winda go niby widzi ale nie da sie go otworzyć ani sformatować. Wydaje mi sie ze jeden z plików na nim mógł być zainfekowany bo w pracy też miałem problemy z tym plikiem wordowskim. Czy ktoś wie czy istnieje jakis program czy coś tam żeby można było cos z moim penem zrobić? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
japa Opublikowano 18 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2005 Może jesteś kolejną ofiarą TEGO przekrętu ??? Niedawno czytałem trochę więcej na ten temat, gość przekręcił ludzi na około 40 tys. zł . Niestety teraz nie mogę znaleźć gdzie to było... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...