guig Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Witam !!! :wink: Mam następujący dylema: Nie wiem czy kupić Asus'a A8N-E albo Gigabyte'a GA-K8N Ultra-9. Obstaje raczej przy Asusie gdyż jest troszkę tańszy i ma coś na czym bardzo mi zależy (zaktualizowany BIOS kontrolera RAID nVIDI pozwalający na zainstalowanie driverów na przykład najnowszych v. 5.46). Nie wiem jak to jest w przypadku Gigabyte ale zazwyczaj firma te nie aktualizuje razem z bios-em biosów zintegrowanych kontrolerów (może któryś z forumowiczów ma taką płytę i może mi powiedzieć czy w najnowszym biosie jest już aktualizacja biosu kontrolera RAID nVIDIA). Poza tym Asus ma lepiej rozlokowane układy na pcb, więc pozwala na wygodniejszy montaż. Interesuje mnie oczywiście podkręcenie więc może drodzy forumowicze sami zaproponujecie mi jakąś płytę na NF4 ULTRA ??? Druga kwestia to procek. Chcę kupić Venice'a ale nie wiem czy wersje dostępne teraz i wyprodukowane niedawno się choć trochę podkręcą (zalezy mi na cenie więc celowo nie wchodzi w grę selekcjonowany). Może znacie jakiś tani sklep w który jest dużo podkręcalnych egzemplarzy ??? Wiem że moje wymagania są odrobinę wygórowane dlatego też ogromnie liczę na jakąkolwiek pomoc i pozdrawiam !!! B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sabo^ Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 co do venice to oczywiscie najlepiej podkreca sie 3000+ :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...