Dandud2 Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 pomuzcie niedawno kupilem dysk segate barracuda 200 gb problem tkwi w tym ze jego pojemnosc to tylko 131 gb wiem ze zawsze nie jest tyle co pisze ale 70 giga mniej...... :sad: moze cza cos obblokowac albo cos nie wiem bo tez zabardzo sie nie znam na komputerach :wink: pomuzcie plizzzzzzzz :rolleyes: :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Pomożemy zainstaluj sp2 do winxp lub sp4 do win2000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 pomuzcie niedawno kupilem dysk segate barracuda 200 gb problem tkwi w tym ze jego pojemnosc to tylko 131 gb wiem ze zawsze nie jest tyle co pisze ale 70 giga mniej...... :sad: moze cza cos obblokowac albo cos nie wiem bo tez zabardzo sie nie znam na komputerach :wink: pomuzcie plizzzzzzzz :rolleyes: :rolleyes: 1648588[/snapback] To chyba bedzie to http://isdn.sytes.net/tweak/biglba.htm I pytanie czy bios go poprawnie wykrywa tzn 200GB... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandud2 Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 To chyba bedzie to 1648987[/snapback] i to wlasnie bylo to dzieki wszystkim za pomoc pozdrawiam dandud2 :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...