MAKLER3 Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Witam Mama zamiar kupic sobie jakis aparat w granicach 1500 - 1600 zł. Zastanawiam sie nad aparatami CANON a dokladniej nad modelami CANON Power Shot S70, CANON Power Shot S1 IS, CANON Power Shot A-620. Niestesy jestem amatorem i w ogole sie nie znam na aparatach. Co myslicie o tych modelach? Moze wybrac aparat innej firmy? Na co zwracac uwage przy zakupie cyfrowki? Prosze o pomoc i pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 S1 IS i caly osprzet? A jezeli A620 to nie, jak juz to A610 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAKLER3 Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Mozesz uzasadnic swoja odpowiedz? Dlaczego akurat a610? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 A620 ma 7mp a A610 ma 5mp, przy takim samym rozmiarze FIZYCZNYM matrycy, wiec 2mp bierze sie na sile, wiec beda zapewne duzo wieksze szumy niz przy A610, a pozatym chcesz robic odbitki 20x30cm (7mp) nonstop? Z 5mp A610 tez sie da taka odbitke zrobic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAKLER3 Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 A610 jest na prawde godny polecenia? Jak wypadaja aparaty innych firm w cenie od 1200- 1600 zl? W tej kwocie wybralbys a 610 czy moze jakis inny? Dzieki za odpowiedz i pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Ja akurat bym wybral sobie Sony F717 bardzi mnie pociaga ;) Tylko ze nowych juz nie ma :] A610 jest ciekawym modelem i pewnie jakbym nie potrzebowal duzego zooma to bym go bral :) Ewentulanie jeszcze Fuji S5500, S1 IS ( bo ma stabilizator ) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goldenSo Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Może jeszcze Olympus C765 :). Ale za tą cenę poszukałbym na allegro FZ10 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAKLER3 Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 A co mozecie powiedziec o SONY DSC-H1 ? Jest lepszy od wyzej wymienionych aparatow? Ogladalem go ostatnio w media markt i bardzo mi sie spodobal. CO o nim sadzicie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Sony H1 to dobry i sprawdzony sprzet. Tylko cena jest jednak troche wyzsza niz podawal autor tematu. Poza tym zachecam do poczytania http://cyberfoto.pl/viewforum.php?f=18 ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAKLER3 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Dlaczego wyzsza? Sony DSC-H1 mozna juz kupic za 1610 zl. Dzieki wszystkim za pomoc i pozdrawiam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easy Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Karta pamieci, komplet akumulatorow z ladowarka, jakas torba, chyba ze liczyles tylko aparat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Ja polecam wydac 400zlotych wiecej i kupic 300D. Porownywanie jakosci zdjec nie ma sensu nawet. Wszyskie male pstrykacze sa do bani niestety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Ja polecam wydac 400zlotych wiecej i kupic 300D. Porownywanie jakosci zdjec nie ma sensu nawet. Wszyskie male pstrykacze sa do bani niestety. 1692788[/snapback] rozbawiłeś mnie :) primo kupi za 2000zł 300D tak ? to kupi samo Body (korpus) a gdzie obiektyw ? z KITem kosztuje minimalnie 2300zł a to już wyższa granica , zresztą świat dSLR jest bardzo kosztowny bo aparat i obiektyw to nie koniec wydatków :] ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Ja poelcam Fusji S5500 supe ri sprawdzony sprzecik i w sam raz do glebszego zglebiania fotografi :] Ale niestety sprzet nowy ciezko dostac w sklpie a jak juz to sie placi jak za zboze... Sam teraz chcialem kupic ten model ale z allego nie kupuje itp wiec poczekam na nastepce S5600, co ma wieksza matryce (5mp) i stabilizacje obrazu. A cena o 200zl wieksza od S5600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Fuji S5500 CANON S1 IS Albo coś z Minolt Zx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Albo coś z Minolt Zx 1694018[/snapback] Jestes pewien? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Jestes pewien? :blink: 1694164[/snapback] Przecież nie są aż takie tragiczne jak na kompakty :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Z3/5 nie maja dobrych opinii Z10 przeciwnie :) Z1 tez nawet dobre - tylko to juz stary model Z2 ma 1mp wiecej niz Z1 i WIEKSZE szumy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 można też poszukać używanego aparatu ;) np. Minolta A1 czy Fuji S7000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Mi tam nadal sie marzy F717 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swt Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 moze autor watku odpowie sobie czy potrzeba mu duzego zoomu czy nie? minolta z3 ma również dobre opinie w tej cenie to dozuce jeszzce nikona 5700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Z3 nie ma dobrych opinni -chyba ze od laikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Moze dolacze sie do dyskusji... Rowniez zamierzam kupic aparat w tym przedziale cenowym (nie chcialem new topica zakladac ;)) i obecnie mysle nad Panasonic FZ5. Za 1500zł go na allegro spokojnie kupie... Wiecie cos o nim:> Czy moze jednak dozbierac do kobyly FZ20, bo na FZ30 nie stac mnie, czy moze cos innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 FZ20 jest lepszy niz FZ30 -nie oplaca sie wyzszego modelu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Ok... ale to i tak 2k ;] A FZ5 ? Na dprview wypadl nawet ladnie, a fotki z tamtad sa sliczne jednym slowem (ale jak to mowia fotograf sie liczy) ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kirayamato Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 jezeli za taka cene aparat to ja bym brał taki oto : PANASONIC LUMIX FX8 z optyka Leica i optycznym stabilizatorem obrazu, zreszta zapodaje dwa linki z allegro to mozesz looknac na dane techniczne http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=67011258 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=66233972 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 Jak daje 1500zł to nie za takiego kompakta <lol> Jeszcze po glowie chodzi mi H1, Fuji5600 (ewntualnie 5500)... za taka cene i podobnych mozliwosciach trudno cos podobnego znalesc ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...