qwastek Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Witam !!! Mam problem z poprawnym działaniem mojego komputerka a mianowicie od jakiegoś czasu nie mogę na nim nic zrobić ponieważ "wiesza sie bestyja " . Przy jakiejkolwiek próbie włączenia jakiegoś programu przestaje pracować i się zawiesza. Próbowałem włączyć skaner antywirusowy on-line jak i program antywirusowy ale nie ma szans na całkowite zeskanowanie dysków w całości . Nie wiem jaka jest tego przyczyna , proszę o pomoc . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 My nie czytamy z fusów. Podaj konfiguracje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwastek Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 My nie czytamy z fusów. Podaj konfiguracje 1648799[/snapback] Win XP pro , celeron 1,7 , 512 ram , radek 9550 , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Zasilacz :>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Za wysoka temperatura na procesorze lub innym komponencie? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remee Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Może producentów też podaj podzespołów. czy to winda z sp2 ? zaislacz ? płyta ? hdd ? Bo inaczej po Harrego Pottera dzwoń B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meeron Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Może producentów też podaj podzespołów. czy to winda z sp2 ? zaislacz ? płyta ? hdd ? Bo inaczej po Harrego Pottera dzwoń B) 1648979[/snapback] sugerujesz ze to moze byc wina sp2 ? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwastek Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 sugerujesz ze to moze byc wina sp2 ? pozdrawiam 1649026[/snapback] A z kąd ja mam to wiedzieć ? , jestem laikiem , SP2 nie mam SP1 też , :mur: zastanawiam się czy aby to nie jest jakiś virusik bo gdy skanuje dyski to mi sie zawiesza zawsze w tym samym folderze :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remee Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 A z kąd ja mam to wiedzieć ? , jestem laikiem , SP2 nie mam SP1 też , :mur: zastanawiam się czy aby to nie jest jakiś virusik bo gdy skanuje dyski to mi sie zawiesza zawsze w tym samym folderze :mur: 1649067[/snapback] Co do SP2 no to to dziadostwo nie ze wszystkim chce niestety współpracować. A do qwastek - a może jednak temperatury najpierw sprawdz i napięcia ? A jak sa ok to wes ten dysk i zanies go komus i podłącz i przeskanuj dla swietego spokoju. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tata1959 Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 witam tak...a może tak loga z hijacka,zamiast zaraz rozwalać kompa na części pierwsze,przecież to tak nie wiele :mur: pozdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...