MasterForum Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Mam Celerona 2.0GHz kręco go na 3.2GHz a na 3.1GHz stabilnie chodzi w windowsie Pierwsze pytanko Czy da się w nim jakoć mnoznik odblokować Drugie pytanko czy ktoś z was wycisnoł z tego guwna więcej MSI 845E Max 512 GoodRam 400MHz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Mam Celerona 2.0GHz kręco go na 3.2GHz a na 3.1GHz stabilnie chodzi w windowsie Pierwsze pytanko Czy da się w nim jakoć mnoznik odblokować Drugie pytanko czy ktoś z was wycisnoł z tego guwna więcej MSI 845E Max 512 GoodRam 400MHz 1648708[/snapback] Mnoznik jest zablokowany i nie ma mozliwosci odblokowania jak w prockach AMD. A ile idzie z niego wycisnac to juz nie wiem (wynik raczej masz nezly) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbzium Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 ja mam z 2.4 na 3.0. Ciesz się że masz tyle. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argennto Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Intel już bardzo dawno temu poblokował mnożniki i nikomu jescze nie udało się tego odblokować .. chociaż słyszałem że można trafić na wersję odblokowaną .. jak były P III tam zdarzało się a teraz to nie mam pojęcia gdyż od kilku lat jestem zwolennikiem AMD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 Intel już bardzo dawno temu poblokował mnożniki i nikomu jescze nie udało się tego odblokować .. chociaż słyszałem że można trafić na wersję odblokowaną .. jak były P III tam zdarzało się a teraz to nie mam pojęcia gdyż od kilku lat jestem zwolennikiem AMD Procesory Intela z odblokowanym mnożnikiem są to tak zwane wersje testowe(nie pamietam juz dokładnej nazwy), dostają takie procki firmy np. do kompów na wystawe, itp, nie są to procesory do sprzedaży... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argennto Opublikowano 9 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2005 zgadza sie : testowe,inżynieryjne cos takiego :) one mają odblokowany mnożnik ... nawet P IV:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEVILEK Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Intel Confidential. A w tym Celku mnożnika nie odblokujesz, wynik dobry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1985 Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 fajnie by było dorwać taka wersje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teodorre Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Czy na standardowym chłodzeniu z zasilaczem ATX 300W mógłbym jakkolwiek podkręcić mego Celerona 2.4 Ghz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AragornPL Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Czy na standardowym chłodzeniu z zasilaczem ATX 300W mógłbym jakkolwiek podkręcić mego Celerona 2.4 Ghz?Zależy jakim zasilaczem... Jeżeli to Codeshit, Deer, Fell lub inny krzak to nawet tego nie ruszaj... A jeżeli Forton czy Enlight to daje rade... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość s0b Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 ja mam celeronka 2.0 i od 2 dni chodzi na 2.6, w biosie widze ze mozna zrobic 2.64... ale nie bawie sie w o/c hardware'owy ;) (zasilacz 300w, radioator z wentylatorem standartowe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...