Skocz do zawartości
dawi

6600gt Za 500 Zł ?

Rekomendowane odpowiedzi

Miałem kupować zwykłe 6600 a tu ci taka niespodzianka.

Nowe z pewnego sklepu firmy palit PCi-ex na ddr3 128bit 128mb ram za 510 zł .Galaxy troche droższe bo za 530.Pamięci podobno 2ns.Wiem że to firmy z nieco niższej pólki ale to faktycznie dosyć tanio jak na te karty.I w związku z tym czy te karty warte są uwagi bo za solidniejszą firmę trzeba wydać co najmniej 100 zł więcej?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mi wydaje się ze lepiej jednak dolozyc te 100zł poniewaz roznie to bywa kto wie czy zegary nie sa zanizone (np galaxy ma wersje z obnizonymi zegarami) do tego niewiadomo jak sie bedzie krecic... ja np. zastanawialem sie nad pamieciami Geila a Elixirami i wydawalo mi sie ze nie warto przeplacac bo pewnie podobnie chodza a po przetestowaniu Elixirow ktore kupilem i pozyczonych Geilach to Geile byly prawie 2 razy szybcie i do tego ladnie sie krecily wiec tu moze byc podobnie ale nie jestem specem wiec moze niech ktos jeszcze sie wypowie... Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

IMHO nie ma znaczenie sam kupilem za niecale 500 zeta Galaxy 6600 na DDR3 i po OC wynik rdzen 570 Pamiex 1210 wiec calkiem niezle. Co do palita nie wiem ale galxy na PCI-E raczej nie ma zanizonych taktowan a te pamieci to tez 2ns napewno (wkoncu od mojeje karty rozni sie tylko biosem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za 420zł było do wzięcia identyczne gt jak w podanym linku, ale... juz nie ma :P Pozostaje mi R98Pro, no chyba że mi powiecie gdzie kupić 66GT za do 500zł ;)

Chodzi mi o AGP...

1656968[/snapback]

najtańsza jaką znalazłem to 555złociszy

http://allegro.pl/show_item.php?item=64776009

co o niej sadzicie??

Edytowane przez mikimisz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najtańsza jaką znalazłem to 555złociszy

1658409[/snapback]

To żeś teraz dowalił do pieca ! Teraz nie zasne bo sie będe zastanawiał czy kupić tego palita czy zbierac szmal dalej na jakieś "niewiadomoco"... Hmm... Gość ma dwie na stanie - Ty bierzesz jedną ja druga i może dostaniemy jakiś upust ? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiem że to troche nie ten temat ale mam pytanie troche nawiązujace do tego. Poszukuje karty którą znalazłem na benchmarku. Chodzi mi o GeForce 6600GT 256MB TV/DVI (PCI-E) Jednak niemoge jej nigdzie dostać. Czy ktoś się może orientuje gdzie/kiedy może być ta karta dostępna ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi