WebCM Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 http://compmaster.prv.pl F3CMS jest polskim systemem zarządzania treścią ze wsparciem dla stron wielojęzycznych. Kilka podpunktów o nim: - nie zawiera AutoTheme ani AdoDB, przez co wykonuje się szybko - kategoryczny podział zawartości (także nowości) - łatwa edycja nawigacji - wskaźniki GG, tlen, ICQ w profilu - priotytety artów, plików, linków... - sondy (możliwośc jednego lub wielu wyborów) - wsparcie dla wielu baz (planuję także txtSQL, ale nie próbowałem) - bannery reklamowe - wsparcie dla skórek i wtyczek .......... Oceniajcie. :) PS. Jest to wersja testowa (+ brakuje trochę grafiki). Propozycje i błędy mile widziane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 po paru minutach - buttony w operze w panelu logowania nie wyświetlają całego tekstu. Jest "zalogu" i "rejestracj". Ustawienia skórki - przydałoby się w miejscu wyświetlania aktywnej skórki wpisywać tą która jest obecnie, a nie pierwszą z listy. Więcej nie znalazłem :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WebCM Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Nowa wersja skryptu - F3Site 1.1 (zmienił nazwę). Główne zmiany to: - poprawiony moduł komentarzy - możliwość otwierania linków menu w nowym oknie - inne poprawki i drobne zmiany Zachęcam do testów! Co do layoutu pod Operą - tego nie poprawiałem (bo Konqueror czy inna jeszcze inaczej mogą wyświetlać). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...