Nightwalker Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 (edytowane) Witam Mam pyranie, czy w takiej konfiguracji + kostki ddr 266, będzie szło podkręcić tego procka na 3200+ ? Pytanie to kieruje do posiadaczy takiej płyty... Pozdrawiam Edytowane 15 Września 2005 przez danioX4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Lepiej skasuj ten temat zanim dostaniesz procenty... Każdy komp się inaczej podkręca i nikt nie wie czy pójdzie... Może nawet iść na 5000+... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nightwalker Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 ale mi nie chodzi o to, tylko chciałem poznać opinie posiadacza ww płyty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...