Rosio Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 witam mam mozliwosc zamiany swojego athlona 1700+ i abita kt7a na jakos plyte serwerowa z dwoma prockami PIII 900mhz na slot1 oplaca sie? komp coraz zadziej sluzy mi do gier ale od czasu do czasu w cos ciekawego lubie popykac :) i jeszcze jedno pytanko czy np grajac w gre to beda wykorzystywane dwa procki co w sumie da mi zegar 1800mhz (jesli wogle mozna mowic o sumowanu sie czestotliwosci) czy jeden a drugi procek bedzie wykorzystywany dopiero wowczas gdybym chcial rownoczenie wykonywac jakos inna "ciezka" operacje np kompresowac divx? ps nigdy nie mialem stycznosci z plytami dwuprpcesorowymi dlatego nie wiem jak zachowuja sie procki pracujace nanich :oops: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 w grach Ci to nie wiele da ( wiekszosc nie obsluguje wieloprocesorowosci ) biorac pod uwage to ze spadnie przepustowosc danych mem-chip-agp to juz woogole kicha ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 zmien plyte i ram na ddr i wykrec tego athlona i bedzie lepiej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 zmien plyte i ram na ddr i wykrec tego athlona i bedzie lepiej :) 1649654[/snapback] tu nie chodzi o krecenie (ten okres jak na razie mam juz za soba) ale o rzeczywista wydajnosc i porownanie obu wariantow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Programach z obsługą wielu proców spox ;] w grach nie które Q3 i parę innych [;. Ale z czasem gdy będzie wiejcej programów czemu nei :>? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...