Gość Komar89 Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Wyslalem sms dla real music. Przyszla mi zakldaka i chcem ja sciagac juz. Pisze pobieranie przez jakies 10 sekund i nagle znika i wraca do menu komorki. Dlaczego niemoge zassac tej muzyki? stracilem cale 10zl :(. zle zkonfigurowana jest czy co? Plis pomóżcie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Jak nie jestes pewien co do ustawien gprs (internetowych) To wejdz tutaj wybierz swoj model, operatora i usluge jaka chcesz. Ustawienia przyjda sms'em, ktory automatycznie wszystko ustawi. Wystarczy sie tylko zgodziac. Potem wybiez w Ust. internetowych profil co ma cie laczyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Komar89 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Okej działa. A czy ta komórka obsługuje wav? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 (edytowane) K700i nie obsługuje więc k300 pewnie też nie. A nie łatwiej wgrać mp3 z kompa niż wydawać za dzwonek 10 zeta. Za 10 zeta to kabel kupisz B) Edytowane 16 Września 2005 przez siuks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Komar89 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Masz racje, kabel kupiłem wczoraj i czekam aż przyjdzie (allegro) A ten wav to kolega ma cx65 i chciałem aby mi poprzesyłał. Ale jak kabel przyjdzie to zaczne mp3 wgrywać :), a potrzebne sa jakies programy do ucinania mp3, bo caly plik dosc duzo zajmuje naprzyklad wiec wgrywal bym tylko refren, i czy filmy z komputera też wejdą na koma? Musze zmienić ich format czy avi będzie działać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siuks Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 Do cięcia mp3 to może być mp3 trim + Easy cd-da extractor do zmiany bitratu aby mniej zajmowały. Jak miałem k700i to miałem taki program co konwertował wideo do mp4 i tam nawet się ustawiało dla jakiego telefonu ale niepamiętam jak się nazywał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...