Skocz do zawartości
moadipek

2x512...4x512?

Rekomendowane odpowiedzi

siema.mam zamiar zakupic sobie nowe pamieci tylko nie wiem jakie...konkretnie chodzi mi czy lepiej zakupic 2x512 na tccd i ustawic ich fsb 1;1 z prockiem czy lepiej kupic tanssze nie na tccd 4x512 i zablokowac ich mnoznik bo i tak pewnei inne nie poleca na 250 fsb...wiec??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Brać 4x512 jak nic :) Imo lepiej jest kupić np w arest.pl, a zoszczędzisz ponad 50zł

1662550[/snapback]

i wlasnie tak chyba zrobie ale te w arest.pl sa z innej serii niz te na allegro i podobnmo gorzej sie kreca...ciekawy jestm wogole czy hynixy poleca na 250 fsb i na jakich timingach(jesli oczywiscie na tyle poleca)...

a co myslicie o tych http://arest.pl/index.php?inc=produkt&ID=3...tid=3&grupa=509 na jakich kosicach one sa i ile mozna z nich fsb wycisnac??

Edytowane przez moadipek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czemu nie 2*1024 (patriot llk cl2 3-5-2), ostatnio takie zakupiłem i biegają po 245mhz a więcej nie dawałem, inni mieli wyższe wyniki poszukaj na forach zagranicznych, dzisiaj goldmem włączyłem, a wczoraj memtest wszystko po 0 errors'ów, tak samo prime, tylko jeszcze coś czasami system wariuje, nie wiem jeszcze czemu :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi