moadipek Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 siema.mam zamiar zakupic sobie nowe pamieci tylko nie wiem jakie...konkretnie chodzi mi czy lepiej zakupic 2x512 na tccd i ustawic ich fsb 1;1 z prockiem czy lepiej kupic tanssze nie na tccd 4x512 i zablokowac ich mnoznik bo i tak pewnei inne nie poleca na 250 fsb...wiec?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 jak grasz to chyba lepszy wyborem bedzie 2Gb wolniejszej pamieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moadipek Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) mysle zakupic na allegro hynixy te dokladnie 4x512mb i czy one poleca na 250?? czy kupie cos w podobnej cenie lepszego?? Edytowane 20 Września 2005 przez moadipek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maks! Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Brać 4x512 jak nic :) Imo lepiej jest kupić np w arest.pl, a zoszczędzisz ponad 50zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moadipek Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 (edytowane) Brać 4x512 jak nic :) Imo lepiej jest kupić np w arest.pl, a zoszczędzisz ponad 50zł 1662550[/snapback] i wlasnie tak chyba zrobie ale te w arest.pl sa z innej serii niz te na allegro i podobnmo gorzej sie kreca...ciekawy jestm wogole czy hynixy poleca na 250 fsb i na jakich timingach(jesli oczywiscie na tyle poleca)... a co myslicie o tych http://arest.pl/index.php?inc=produkt&ID=3...tid=3&grupa=509 na jakich kosicach one sa i ile mozna z nich fsb wycisnac?? Edytowane 22 Września 2005 przez moadipek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar2 Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 Nie wiem czemu nie 2*1024 (patriot llk cl2 3-5-2), ostatnio takie zakupiłem i biegają po 245mhz a więcej nie dawałem, inni mieli wyższe wyniki poszukaj na forach zagranicznych, dzisiaj goldmem włączyłem, a wczoraj memtest wszystko po 0 errors'ów, tak samo prime, tylko jeszcze coś czasami system wariuje, nie wiem jeszcze czemu :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moadipek Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 hmmm...ludzie na temat 2x1gb roznie podchodza...nie wiem muszem sie zastanowisc troszke...a propo gdzie kupiles daj namiary... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ar2 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 http://www.imperium.net.pl/patriot-llk-210...box-p-5863.html Występuje jeszcze wersja na zielonym PCB ale nie doczytałem, które są lepsze :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...