Wrześni@k Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Witam Zakupiłem sobie drugą kartę 7800 GTX co rpawda inny producent ale zminiłęm ją na bios Gigabyte, mostek łączący dałem wszystko wchodziw sterach Sli zaznaczone... (gdy wyłącze SLI w sterach mowi że gotowy do SLI) Wszystko niby pieknie ale gdy zarzcaum 3dmarka 2005 różnica punkotw jest 0 :( Ustawienie slotów PCI-E to dwa razy 8. Nie wiem co robic męcze sie i juz mi rece opadaja :( pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Problem rozwiązany przepraszam za zamieszanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 no to pochwal sie rozwiazaniem :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 a takze wynikami ;- ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...