piotrek_ Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Witam! Zakładamy Portal Informacji w języku angielskim. Jestem jednym z edytorów i wkrótce dołożę stronę o Zielonej Górze. Wiem, nic tam jeszcze nie ma bo jestem raczej zielony w te klocki :( Dlatego szukam szczerych opini i rad, np o modach do podrasowania layout'u. Zapraszam też chętnych do współpracy. (PM/Email) Z góry dzięki za Wasze posty! Piotrek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Wygląda jak wikipedia :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek_ Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 No właśnie, co z tym zrobić, jakiś mod na layout ciekawszy? pls? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Edytowanie kodu, jakaś ładna grafika... (pomysłów wiele) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...