Gość Szyme_k1 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 (edytowane) Witam mam pytanie . Jaka karte muzyczna polecacie do 100 zl ? Jak narazie mam karte zintegrowana z plyta glowna ( lepiej nie mowic jaka :wink: ) Czy moze Taka ?, zabardzo nie orietuje sie w kartach muzycznych , chcialbym poprawic dzwiek w filmach grach i przy sluchaniu muzyki . Co do glosnikow to posiadam 4 kolumny i sobwoofer oraz wzmacniacz . Jesli kwota wykracza troche ponad 100 zl a jest duza roznica w glosie to tez moze byc max do 150 zl :) Pozdrawiam czekam na odpowiedzi :) Ps. Mysle ze teraz w dobrym dziale temat :) Edytowane 15 Września 2005 przez Szyme_k1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 (edytowane) ekhmmm... może mnie wyśmiejecie ale avacs 5.1 moim zdaniem generuje taki sam dzwięk jak to i jest 3 razy tanszy ^^ wiem bo mam Edytowane 16 Września 2005 przez bjabrzyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...