Pasat01 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Witam Jak w temacie, tz. nie mogę w żaden sposób uruchomi choc jednego programu, gry itp. pliki EXE są przez WinXP nie rozpoznawalne. Efekt podobny jak próbowac uruchomic plik *.doc, a nie miec zainstalowanego Worda. Windows uruchamia sie prawie całkowicie i wyglada to tak jak by było OK, tz brakuje jedynie zainstalowanych w tle programów, typu: NIS,NAV, itp, a na pulpicie brakuje jedynie ikon do programów, od JPG,BMP, folderów, plików spakowanych, są ikony. Te skróty do programów oczywiście również sie nie uruchamiają. REGEDIT i MSCONFIG też nie :(. Prawdopodobnie coś namieszał Ad-Aware w rejestrach, miałem zainstalowanech w tle i przy ostatnim prawidłowym uruchomieniu nagle coś wykrył (sporo tego było, chyba w rejestrze) i zaczął namietnie to kasowac. Jak mam to naprawic, chcialbym aby jak najmniej stracil, ostatnio zainstalowalem i konfigorowalem kilka waznych programow. Mam zrobiona kopie rejestru (regedit-em), ale jest dosc nieaktualna. Bardzo prosze o odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tata1959 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 witaj tak...to syf. co do exe to ściągnij sobie UnHookExec.inf. wklej loga z hijacka i Silent Runners pozdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasat01 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 @tata1959, jeżeli można dokładniej :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Szukanie nie boli ;] http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=151824&hl= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasat01 Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Poszło :) Pomogło "reg import ścieżka_do_pliku\exefix.reg" BARDZO BARDZO Dziekuje i Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Problem rozwiązany więc zamykam :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...